Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Mladá Boleslav » pension » Černá louže - Branžež-Nová Ves (penzion)

Černá louže - Branžež-Nová Ves (penzion) [39133]




Penzion a restaurace Černá louže nese název po nedaleké křižovatce lesních cest, kde se lidé potkávali věky věků, a proto i Vy se zde  můžete setkat s přáteli a prožít neobyčejné chvíle u skvělého jídla, které je připravováno s největší péčí týmem našich kuchařů, kteří Vám pomohou se sestavením Vašeho menu. 

Zkušená a proškolená obsluha doporučí vína, která budou nejvíce ladit k Vašim vybraným pokrmům.  V našich pokojích naleznete pohodlné spaní na nejlepších ručně vyráběných postelí světa s matracemi z koňských žíní.

Pokoje nabízí plný komfort včetně servisu naší obsluhou. Relaxací v našem privátním klubu zapomenete na starosti všedních dní a užijete se komfort finské sauny a nejmodernější vířivky s relaxační hudbou.

Aby byl Váš pobyt nezapomenutelný, jsou všechny naše pokoje vybaveny postelemi Hästens, které jsou absolutní světovou špičkou, vyráběné z přírodních materiálů jako jsou koňské žíně, bavlna, vlna, plátno, švédská borovice a ocel získaných šetrným způsobem k přírodě.

V koupelně naleznete unikátní kosmetickou řadou Nature Philosophy, která nabízí vedle kombinace přírodních látek také spojení elegance a čistého designu. Smyslná vůně citrusových plodů a zeleného čaje navozuje neopakovatelnou atmosféru, která zpříjemní Váš pobyt.

Vybavení pokoje standard: trezor, TV, internet, Wi-Fi, minibar, vinotéka na vyžádání, velký sprchový kout, pantofle, župan, ručníky, kosmetika, nazouvací lžíce.

Vybavení apartmá: trezor, TV, internet, Wi-Fi, minibar, vinotéka na vyžádání, velký sprchový kout, pantofle, župan, ručníky, kompletní kosmetika, zubní kartáček, souprava na holení, nazouvací lžíce.

Vybavení pokoje exclusive : trezor, TV, internet, Wi-Fi, minibar, vinotéka na vyžádání, velký sprchový kout s vodopádem a deštěm, pantofle, župan, ručníky, kompletní kosmetika, zubní kartáček, souprava na holení, nazouvací lžíce, střešní okna s žaluziemi na dálkové ovládání, klimatizace.

Kosmetika Nature Philosophy - mýdlo, sprchový gel, vlasový šampon, vlasový kondicioner, tělové mléko, zubní kartáček, souprava na holení.

Restaurace založená na vysoké gastronomii a kulinářských zážitcích používá vybranéregionální suroviny, které jsou pečlivě kontrolovány, aby spokojenost zákazníka byla na nejvyšší úrovni.  Pokrmy připravované týmem zkušených kuchařů vynikají nejen vyváženými chutěmi, ale i krásným vzhledem, jenž uchvátí zákazníkovi oči. K jídlům servírovaným s největšípéčí obsluha nabídne to nejvíce se hodící víno. Vína nabízená v penzionu a restauraci Černá Louže nabízejí kvalitu a příjemný lad s atmosférou, která tu panuje.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)