Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Olomoucký kraj » okres Šumperk » chata, chalupa » Roubenky Annaberg - Kouty nad Desnou (chata)

Roubenky Annaberg - Kouty nad Desnou (chata) [39056]




Ubytování v Jeseníkách:

  • komfortní ubytování v Jeseníkách
  • uzavřený komplex dvou roubených chalup
  • vířivka, sauna, bazén a řada ostatních služeb
  • dvakrát samostatný apartmán
  • ideální pro rodinnou rekreaci
  • celoroční provoz

Roubenky Annaberg nabízí 3 typy ubytování - ubytování pro:

  • 4 osoby v apartmánu
  • 12 osob ve 2/3 roubenky
  • 16 osob v celé roubence (2 roubenky - 32 osob)

Vítáme všechny zájemce o aktivní rekreaci, kterým nabízíme kvalitní ubytování v Koutech nad Desnou v nových komfortních roubených chalupách, uprostřed jesenických hor. Uzavřený areál  tvoří dvě roubené chalupy se zahradou, dětským hřištěm, bazénem a vlastním parkovištěm. Roubenka poskytuje společné ubytování pro 12 osob  s možností ubytování dalším čtyřem osobám v samostatném apartmánu s kompletně vybavenou kuchyňkou, obývacím pokojem a vlastní koupelnou. Každá chalupa tedy poskytuje ubytování pro 16 osob. V přízemí je hlavní obývací pokoj s krbem a velkou kuchyní. Pro maximální pohodlí jsou k dispozici tři koupelny s WC. Pokoje jsou situovány v podkroví, počtem lůžek jsou rozděleny následovně :

ROUBENKA 1: 1x 4-lůžkový pokoj; 1x 3-lůžkový pokoj; 1x 5-lůžkový pokoj a samostatný 4-lůžkový apartmán.

ROUBENKA 2: 2x 3-lůžkový pokoj; 1-6 lůžkový pokoj a samostatný 4-lůžkový apartmán. Ložnice jsou vybaveny vždy jedním dvojlůžkem a samostatnými lůžky. Hostům poskytujeme kvalitní lůžkoviny, na vyžádání osušky a ručníky. Interiér je velmi vkusně a účelně zařízen. Každá roubenka má dvě kuchyně které jsou vybaveny potřebným nádobím a vybavením pro vlastní vaření, nechybí sporák s troubou a sklo-keramickou deskou, myčka, lednice s mrazícím boxem, mikrovlnka a rychlovarná konvice.

V obývacím pokoji s krbem je posezení v prostorné sedačce nebo u selského jídelního dubového stolu. Přes balkónové dveře je možno z obývacího pokoje vyjít ven na venkovní terasu pro večerní posezení. K zábavě pomůže plazmová televize s rozšířenými programy digitální satelitní televize SKYLINK , DVD, HI-FI  nebo i  domácí kino, přes WiFi se můžete připojit na internet v celém areálu.

Roubenky jsou situovány tak že hosté mají vlastní soukromí a nejsou rušeni okolím. Celoročně je v provozu luxusní venkovní vířivka HYDROPOOL pro 5osob , v každé roubence je dále finská sauna pro 4-5 osob, elektronické šipky a různé společenské hry. V létě máme v provozu solárně vyhřívaný zastřešený bazén a gril pro vaše noční posezení u ohně. Rodiče zabaví děti na dětském hřišti, pravé kamenné lezecké stěně, trampolíně a pro nejmenší děti máme pískoviště. Trávník u domu je udržován a umožňuje dětem řadu dalších aktivit. V zimě je možno sáňkovat na stráni přímo u domu, která je večer osvětlená a skýtá tak možnost nevšedních zážitků. Hostům zdarma půjčujeme dětský vozík za horské kolo, turistickou dětskou sedačku nebo dětskou cestovní postýlku. Areál je oplocen, parkovat je možno přímo před domem, kde je volné stání pro osm aut. Skiareál Kouty je vzdálen 500m a v zimě zajišťuje dopravu hostů na sjezdovky skibus. Penzion Roubenky Annaberg je velmi dobře dostupný a nachází se v klidné části obce Kouty nad Desnou uprostřed krásné přírody. Kvalitní ubytování v jeseníkách, to je ubytování v Roubenkách Annaberg.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)