Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Zlínský kraj » okres Uherské Hradiště » tenisové kurty » Tenisový klub - Kunovice (tenis)

Tenisový klub - Kunovice (tenis) [38854]



Počátek tenisového klubu v Kunovicích se datuje ke dni 21.ledna 1977, kdy se v místní hale konala ustavující schůze tenisového oddílu, po které byl následně založen tenisový oddíl TJ Let Kunovice. V únoru téhož roku byl tenisový oddíl zaregistrován na OV ČSTV. Oddíl tvořilo celkem 40 členů. 18.června 1997 byly uvedeny do provozu dva nové tenisové dvorce. V průběhu dalších deseti let bylo zaregistrováno celkem 68 členů. Protože se počet zájemců o tenis v Kunovicích neustále zvyšoval,začalo se uvažovat o zvětšení areálu. Rozšíření kurtů u Sportovní haly však nebylo možné z důvodu malého prostoru, proto začala výstavba úplně nového areálu, který v dnešní době čítá 6 antukových dvorců, cvičnou zeď, budovu sociálního zařízení, bar a parkoviště, které je schopné pojmou až na 30 aut.Tato výstavba byla dokončena za výrazné podpory MÚ v Kunovicích v polovině roku 1998.

V současnosti má tenisový oddíl více jak 80 aktivních členů, 3 závodní družstva žáků, dorostenců, dospělých a neméně rekreačních hráčů, kteří každodenně od jara do podzimu využívají výjmečnost a nevšední prostředí tohoto tenisového stánku.

Tenisový klub Kunovice od sezony 2013 zahájil prodej pernamentek v hodně 5 hodin + 1 hodina zdarma a 10 hodin + 2 hodiny zdrama. Pernamentky je možno zakoupit na kurtech u správce.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)