Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Ústecký kraj » okres Děčín » pension » Penzion Dvůr pohody - Varnsdorf (pension)

Penzion Dvůr pohody - Varnsdorf (pension) [38723]




Stylově zrekonstruovaný rodinný penzion Dvůr pohody nabízí všem svým hostům domácí prostředí, příjemnou atmosféru, pohodu a relaxaci spojenou s širokými možnostmi aktivního využití volného času v každém ročním období.

Penzion se nachází v klidné části Varnsdorfu ležící při hranici s Německem (Großschönau) v blízkosti údolí řeky Mandavy, nedaleko od centra města, které je regionálním střediskem Lužických hor a branou do Šluknovského výběžku.

Hlavní budova penzionu – podstávkový dům z roku 1800 – prošla v letech 2009 až 2012 rozsáhlou rekonstrukcí s cílem zachování původní krásy této tradiční architektury severních Čech a Horní Lužice. Našim hostům je k dispozici i druhá budova – Stodola, která byla znovu vystavěna na místě původního hospodářského stavení.

Nabízíme kvalitní ubytování a pohodlí i pro náročnější hosty a návštěvníky. Všichni naši hosté mají možnost během pobytu u nás poznat příjemné domácí prostředí, pohodu a relaxaci spojenou s širokými možnostmi aktivního využití volného času v každém ročním období.

Penzion je vhodný zejména pro sportovně či jinak tematicky zaměřené skupiny a rodiny s dětmi, ale na své si přijdou i individuální turisté či dvojice toužící po příjemném soukromí a odpočinku. Je také určený pro rodinné oslavy a firemní i jiné skupinové akce. Našich služeb můžete využít za dostupné ceny odpovídající úrovni komfortu a kvalitě a rozsahu nabízených služeb, které Vás příjemně překvapí.

Stravování

Pro snídaně formou švédského stolu a k večernímu posezení je k dispozici prostorná společenská místnost s krbovými kamny. Večerní čas si lze zpříjemnit v malé vinárně se stropním klenutím či posezením u krbových kamen. Obědy či večeře dle vašeho přání zajišťujeme přes nedalekou restauraci. V horkých letních dnech určitě oceníte posezení na terase s podávanými chlazenými nápoji a občerstvením.

Vybavení a služby

Za Stodolou se rozkládá 17-ti metrový plavecký bazén s protiproudem. Kolem penzionu je hostům k dispozici prostorný travnatý pozemek s malým umělým jezírkem, dětským hřištěm, trampolínou a posezením s venkovním grilem a ohništěm.

Relaxovat lze ve finské sauně, objednat lze i masáže. Pro děti je v přízemí hlavní budovy připraven dětský koutek. Pro cvičení je ve Stodole veliká fitness místnost se zrcadlem.

Ve Stodole je jeden bezbariérový pokoj pro 2 osoby a 2 veliké apartmány s kuchyní pro 5-6 osob. Hlavní budova má celkem osm velkých 2 – 4 lůžkových pokojů, samozřejmostí je vlastní koupelna se sprchovým koutem a WC, satelitní TV a internetovou přípojkou. Na patře je k dispozici osobní PC s internetem. Venkovní parkoviště má kapacitu 10 míst pro osobní automobily, parkovat lze i na dalších 2 místech.

Vzhledem k sportovnímu zaměření mnoha našich hostů máme i lyžárnu, odkládací místnost pro kola včetně půjčovny kol, saní a holí na Nordic walking. Zahrát si můžete i stolní tenis, šipky a jiné hry.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)