Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Plzeňský kraj » okres Klatovy » chata, chalupa » Chalupa na Prášilech - Prášily (chalupa)

Chalupa na Prášilech - Prášily (chalupa) [38648]




Nabízíme Vám ubytování na kraji obce Prášily v Národním parku Šumava, v těsné blízkosti státní hranice s Německem a přechodem pro pěší  Gsenget. Ubytování Prášily je v útulném, plně vybaveném domku pro max. 6 osob. K dispozici dobře zařízená kuchyň, obývací pokoj s BTV + sat., obytné podkroví (4 lůžka), zahrada s možností grilování. Parkování v místě, možnost úschovy kol a lyží. A kolem nádherná Šumava.

Ubytování Prášily je vhodné jak pro aktivní dovolenou, tak pro rodiny s dětmi. Nedaleko známá střediska jako je Srní, Modrava, Kvilda, Horská Kvilda či Železná Ruda. Můžete pobyt u nás spojit i třeba s účastí na akciKrál Šumavy apod.

Možná je pěší turistika například na nedaleký Poledník či Prášilské jezero, cykloturistika po novýchcyklotrasách, ale i klidný odpočinkový pobyt spojený třeba s opalováním nebo činnostmi jako je sběr hub či borůvek.

V zimním období na je zde ráj pro běžky či je zde možnost navštívit nedaleké středisko pro sjezdové lyžování Špičák.

Obec Prášily se mnohým vybaví ve spojení s bývalým vojenským prostorem Dobrá voda (střelnice Prášily), který byl zpřístupněn veřejnosti až v roce 1991. Nejeden z našich hostů přijel na Prášily zavzpomínat na dva roky v zeleném.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)