Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Moravskoslezský kraj » okres Bruntál » koupaliště, bazén, aquapark » Wellness centrum - Bruntál (bazén)

Wellness centrum - Bruntál (bazén) [38562]




Wellness centrum Bruntál není zcela klasický plavecký areál. V bazénech narazíte na zajímavost v podobě slané vody. Slaná voda je v bazénech  použita především díky jejich antiseptickým účinkům. Voda uvnitř bazénu tak pro desinfekci neobsahuje chlor, ale soli, což činí bazén přístupný i zájemcům z řad alergiků. Bazénová voda odstraňuje nepříjemný zápach chlóru, nezpůsobuje pálení očí a plavec má příjemný a lehký pocit.

Areál je výborným místem pro zábavu a relaxaci u všech věkových skupin. Návštěvníci všech generací mají v tomto moderním zařízení možnost výběru mezi relaxačním pobytem či sportovními aktivitami.

Můžete se těšit na 25 m dlouhý plavecký bazén s šesti dráhami, relaxační bazén s řadou masážních prvků, vířivky, výukový bazén a divokou řeku.

Odvážní návštěvníci se mohou spustit na stometrovém krytém tobogánu. Aromatická parní sauna je nepostradatelnou součástí centra. K občerstvení návštěvníků uvnitř bazénové haly slouží tzv. mokrý bar, který je přístupný v plavkách.

Ostatní návštěvníci se mohou občerstvit v restauraci v přízemí, kde jde mimo jiné i fitness centrum, masáže, kosmetika a obchod se sportovním zbožím.

Teplota vody v rekreačním bazénu je 30°C, plavecký a výukový bazén 28°C, vířivky 33°C.

Parkování v areálu Wellness centra zdarma.

Přijďte se i Vy podívat, vykoupat, odpočinout si, pobavit se…


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)