Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Vysočina » okres Žďár nad Sázavou » pension » Krčma na náměstí - Tři Studně (penzion, restaurace)

Krčma na náměstí - Tři Studně (penzion, restaurace) [38356]



20 21 6

Náš nový penzion Krčma na náměstí se nachází přímo v centru malé vesničky Tři Studně, a to hned vedle známého nejmenšího Náměstíčka v republice, v samém srdci Českomoravské vysočiny, v chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy.

Nedotčená příroda, hluboké lesy, možnost rybolovu i koupání v rybníku Sykovci, bohatá rekreační a sportovní nabídka v letních i zimních měsících - to vše učinilo z malé obce Tři Studně jedno z nejznámějších sportovních a rekreačních středisek v republice.  

Najdete zde místo pro relaxaci i sportovní vyžití- pěší turistika, cyklo turistika, rybníky k projížďkám na loďkách i koupání, závody psích spřežení konané několikrát ročně u hotelu Horník.
 
Samostatnou kapitolou je podzimní houbaření, na které se sjždí davy houbařů z blízkého i dalekého okolí.Všichni odjíždějí nadmíru spokojeni,jelikož nabídka zdejších civilazací nepoškozených a krásných lesů několikanásobně převyšuje poptávku.
 

Penzion má kapacitu 20 lůžek. Čtyři pokoje jsou třílůžkové, jeden pokoj čtyřlůžkový  a jeden větší, šestilůžkový pokoj. V tomto pokoji jsou čtyři lůžka na zemi a dvě matrace na takzvané podestě, na kterou se leze po žebříku. Tohle spaní nahoře je velice oblíbené u dětí. Ve všech pokojích lze při uskromnění ještě přidat přistýlku.

Samozřejmostí na všech pokojích jsou sociální zařízení, tedy sprcha a WC. Na pokojích je i WI-FI. Pokoje si lze prohlédnout v naší fotogalerii.

Je nutné si s sebou přivézt přezůvky, jelikož vstup do 1. podlaží na pokoje je zakázán v obuvi.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)