Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Olomoucký kraj » okres Šumperk » camp, rekreační areál, tábořiš » Heroltická - Heroltice (rekreační středisko, restaurace)

Heroltická - Heroltice (rekreační středisko, restaurace) [38054]



Rekreační a sportovní areál na rozhraní Orlických hor aKralického Sněžníku  nabízí ubytování v moderních útulných pokojích a romantické ubytování v chatkách v klidné části zahrady. V každém  období mohou naši hosté čerpat z mnohadoprovodných služeb, využít zdravé stravování, pobavit se dohospůdky  nebo vyrazit do malebného okolí, s  příležitostmi k zimním i letním sportům.

Pokoje Penzion

Nabízíme dvou až čtyřlůžkové apartmány v rekonstruované části penzionu s hospůdkou, vkusně a komfortně zařízené, se sociálním zázemím.

Služby: ručníky, kosmetika, možnost připojení k internetu (wifi nebo kabel)

Pokoje Komfort

Dvou a třílůžkové pokoje, jsou uspořádány po třech, v samostatných uzamykatelných jednotkách, s vlastním sociálním zařízením.Pokoje jsou v rekonstruované části hlavní budovy, příjemně a pohodlně vybaveny. V této budově můžete využít společenskou místnost, koutek v patře s nápojovým servisem a kuchyňkou.

Služby: povlečení, ručníky, kosmetika, možnost připojení k internetu (wifi nebo kabel)

Pokoje Standard

Dvoulůžkové a čtyřlůžkové pokoje, uspořádány v samostatných, uzamykatelných jednotkách s vlastním sociálním zařízením. Pokoje v hlavní budově, jsou účelně vybaveny. Také můžete využít společenskou místnost, v patře posezení s nápojovým servisem a kuchyňkou.

Služby: povlečení, ručníky, možnost připojení k internetu (wifi nebo kabel)

Pokoje Turista

Nabízíme dva sedmilůžkové pokoje se společným sociálním zařízením. Jsou součástí hlavní budovy, jednoduše a účelně vybaveny. Můžete také využít společenskou místnost, v patře společenský koutek s nápojovým servisem a kuchyňkou.

Služby: povlečení, ručníky, možnost připojení k internetu (wifi nebo kabel)

Chatky

Chatková osada je v klidné části zahrady ve stínu vzrostlých stromů. Chatky jsou postaveny ve dvou řadách tak, aby si nebránily ve výhledu, jednoduše a účelně vybaveny. Mají samostatné sociální zařízení, kuchyň a jídelnu.

Stravování

V naší nabídce je kvalitní a chutná strava. Kuchyně je vybavena konvektomatem, který nám umožňuje vyhnout se přepáleným tukům a připravit masa, přílohy a další pokrmy vařením, dušením, grilováním, pečením a smažením v páře, horkém vzduchu nebo kombinací těchto způsobů. Racionálně, bez ztráty výživných hodnot. Jídlo si zachová své chuťové vlastnosti.

Vaříme chutněji a zdravěji!

ZVOLTE ZPŮSOB STRAVOVÁNÍ DLE VAŠICH POTŘEB:

  • Snídaně, polopenze, plná penze v naší samoobslužné jídelně, pro děti poloviční porce. Menu je jednotné. 
  • Minutkové menu v naší hospůdce
  • Možnost vlastního vaření v kompletně vybavené kuchyňce.

strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)