Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Moravskoslezský kraj » okres Bruntál » hotel, hostel » Hotel Džbán - Karlova Studánka (hotel)

Hotel Džbán - Karlova Studánka (hotel) [37994]




Představujeme vám hotel, který si zakládá na tradici a své starobylosti.  Stáří budovy, která nesla původní název  Sloupový dům, se datuje k roku 1820. Na hotel Džbán byl přeměněn v roce 1950 a  veškeré vnitřní zařízení restaurace a jídelny, je původní. 

Dýchne na vás atmosféra osmdesátých let

Atmosféra hotelu Džbán vám logicky  připomene nezapomenutelné vzpomínky na konec minulého století. Vybavení hotelu jsme totiž přizpůsobili tak, aby zapadlo do retro stylu osmdesátých let a pamětníci si u nás nostalgicky připomenuli své strávené  rekreace  v podobných horských zařízeních jakým je  hotel Džbán.

Úslužný personál, dobrá kuchyně s velkými porcemi (tak jak bývalo zvykem na dovolených ROH) a především pak taneční večery, kde zní převážně melodie ze sedmdesátých až devadesátých let, vás vrátí  zpět do let minulých, ze kterých spokojené hotelové hosty vytrhne až teprve příchod na pokoj a jejich závislost na sledování TV. Teprve v tu chvíli si všichni uvědomí, že jsou opět v realitě všedního života...

Bezprostřední okolí hotelu Džbán, obklopené přenádhernou jesenickou přírodou,  každého vždy zaručeně ale zase vtáhne zpět do vzpomínek. Karlova Studánka je totiž místem, kde se čas  jakoby  zastavil. Původní budovy připomínají skanzen a kdo má jenom trochu bujnou fantazii, si rázem dokáže představit,  jak  nelehký, ale na druhé straně pestrý život,  zde místní lidé museli po staletích prožívat.

Milovníci luxusu a nejmodernějších technických vymožeností, očekávající  luxusní ubytování po vzoru Karlových Varů či jiných známých moderních lázeňských center, budou  návštěvou Karlovy Studánky zřejmě  zklamáni. Scházejí zde  kasína, herny, vykřičené domy a komfortně vybavené hotely. Milovníky klidu, pohody,  nostalgie a především romantiky však hotel Džbán a Karlova Studánka určitě polaská u srdíčka a většina si toto místo rázem zamilují.  A když je ani to neuspokojí,  tak  jim zcela jistě vše vynahradí všudy přítomná kouzelná  příroda plná lesů, zvěře, hub a borůvek.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)