Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Kutná Hora » pension » Havířská bouda - Sedlec (pension, restaurace)

Havířská bouda - Sedlec (pension, restaurace) [37714]



5 1

Nový penzion s restaurací v místě bývalé hájovny.

Na tradici z let dávno minulých navazuje znovuobnovená výletní restaurace Havířská Bouda. Návštěvníci tu naleznou nejen stylový interiér a vynikající kuchyni, ale při zvláštních příležitostech mohou i zakusit atmosféru luxusní romantické večeře, vysoko nad rozzářeným městem, ve večerní vyhlídkové restauraci na vrchu rozhledny. Milovníky pohybu jistě potěší půjčovna kol, postupně přibude i dětské hřiště, zvířecí koutek a hornický koutek pro děti malé i větší.
Restaurace Havířská bouda s celoročním provozem nabízí menu sestavené z pečlivě vybraných specialit české i mezinárodní kuchyně, ale kromě oblíbených minutek, umožní přes oběd i výběr z několika hotových jídel. Ve stylovém interiéru s vyřezávaným mahagonovým obložením a s otevřeným krbem je k dispozici celkem 45 míst k sezení, salónek má kapacitu až 20 osob. Na terase může relaxovat dalších zhruba 40 lidí.
Rádi tu pro vás zajistíme svatby, promoce, narozeninové a jiné oslavy a party, také školení či firemní večírky. K dispozici je i ubytování na velmi solidní úrovni v nově zařízeném pensionu s pěti dvoulůžkovými pokoji. Novomanželům či jiným náročným klientům je kromě toho k dispozici i jedno nadstandardně velké rodinné apartmá.

Těšíme se na Vaši návštěvu!




strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)