Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Olomoucký kraj » okres Šumperk » hotel, hostel » Hotel Praděd - Velké Losiny (hotel)

Hotel Praděd - Velké Losiny (hotel) [37602]



Hotel najdete ve středu Velkých Losin. Přímo vedle hotelu jsou vyhlášené Losinské lázně, z druhé strany je světoznámá ruční papírna. V přízemí se nachází nekuřácká restaurace, cukrárna, konferenční prostory (60 divadlo, 40 škola), salonek.

restaurace

je umístěna v přízemí hotelu Praděd ve Velkých Losinách, jen deset minut autem od Šumperku, má kapacitu 70 míst a navazující konferenční prostory pro 60 + 20. Celý prostor restaurace a hotelu je nekuřácký, točíme Pilsner Urquell, otevřeno je každý den, parkování je ve dvorním traktu vzadu za budovou hotelu a kina.

Stálý jídelní lístek jednou ročně částečně měníme, nemáme rádi stereotyp a také chceme využívat suroviny které jsou kvalitní. Vaříme pouze z čerstvých surovin, nepoužíváme žádné chemické omáčky a podobné "šmakulády". V nabídce jsou regionální speciality, tento kraj je domovem zvěřiny, hub a jeřabin, syrečků a jablek.

Najdete u nás bezproblémové a výborné stravování pro zájezdy a firemní akce, volejte nebo pište předem, rádi Vám sestavíme stravování přesně na míru Vaším požadavkům.

Restaurace slouží také pro hotelové stravování, většina našich hostů volí polopenzi, snídaně podáváme formou teplého i studeného bufetu od 07:30 do 09:30, večeře jsou výběrem ze čtyř druhů jídel (na každý den jiné) + saláty a polévky, pečivo. Večeře pro hotelové hosty podáváme od 18:00 do 19:30.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)