Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Olomoucký kraj » okres Prostějov » pension » U Chmelů - Prostějov (penzion, restaurace)

U Chmelů - Prostějov (penzion, restaurace) [37019]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

13 1

Pro své hosty nabízíme komfortní ubytování ve 12 dvojlůžkových pokojích a 1 jednolůžkovém pokoji. K dispozici je 1 apartmán, pokoje mohou být také rozšířeny na třílůžkové nebo mají možnost přistýlky. Každý pokoj má své vlastní sociální zařízení, koupelnu, s možností TV+SAT a ZDARMA wi-fi připojení k Internetu.
Recepce našeho penzionu není nonstop, proto je nutné se ubytovat nejpozději od 11 do 23 hod. Ubytování v jinou dobu než je uvedeno je možné pouze po předchozí domluvě. Ubytování Vašich domácích mazlíčků prosím zkonzultujte s naším personálem. Děkujeme za pochopení.
Parkování – před objektem penzionu se nachází parkoviště s kapacitou cca 20 míst. Celé parkoviště je pokryto kamerovým systémem.

V naší restauraci Vám nabídneme kromě tradiční české kuchyně také různé speciality a minutková jídla. Kapacita restaurace je 35 míst a k dispozici je také salonek s kapacitou 15 míst. Naše restaurace je zcela nekuřácká (pro hosty kuřáky doporučujeme naši stylovou pivnici, kde nabízíme stejné menu).
Jídla v naší restauraci připravujeme podle tradičních receptů z čerstvých surovin tradičními postupy. Při přípravě našich jídel se snažíme využívat čerstvých sezónních surovin. Pro našeho hosty připravujeme také speciální akce jako jsou zvěřinové hody, husí hody, grilované speciality, čerstvé ryby apod. Veškeré suroviny pro jídla v naší restauraci jsou pečlivě vybírány a kontrolovány. Rádi se také necháme inspirovat kuchařským uměním známých kulinářských osobností.
V naší restauraci Vám také nabídneme širokou nabídku kvalitních vín z Vinařství Lechovice. Vinné sklepy Lechovice se pyšní největší rozlohou vlastních vinic ve Znojemské vinařské oblasti. Požádejte prosím náš personál, který Vám ochotně pomůže s výběrem vhodného vína na Váš stůl.


strana 1


Bereme následující poukazy:
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)