Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Český Krumlov » pension » Pension Merlin - Český Krumlov (penzion)

Pension Merlin - Český Krumlov (penzion) [36921]



5 2

Penzion se nachází ve velmi klidné uličce 400 m od hlavního náměstí, 150 m od městského parku a řeky.

Nabízíme cenově velmi výhodné ubytování ve stylově zařízených pokojích s vlastním příslušenstvím a sejfem, v historickém domku s dvorečkem a zahradou s posezením. Pension je vhodný pro hosty, kteří hledají jednoduché, ale pohodlné, klidné a cenově dostupné ubytování v historickém centru města.

Hostům penzionu je k dispozici vybavená kuchyňka (apartmány mají kuchyňku vlastní), bezplatné ohraničené parkoviště, internet zdarma (na našem PC nebo WI-FI – možnost bezplatného připojení Vašeho notebooku), možnost úschovy kol, případně lodí.

V penzionu nepodáváme snídaně, hosté ale mohou využívat kuchyňku, v niž je k dispozici káva, čaj a cukr zdarma.

V ceně ubytování (330 Kč / osoba = 660 Kč / dvoulůžkový pokoj / noc) jsou započteny všechny lázeňské a městské poplatky, povlečení a ručníky (1 x za pobyt).

Pension je nekuřácký, kouřit je možné pouze na dvorečku a na zahradě, pokud tím neobtěžujete ostatní hosty. Děkujeme za pochopení!

Rezervovat je možné vždy typ pokoje (např. dvoulůžkový pokoj s příslušenstvím, třílůžkový apartmán), nikoli konkrétní pokoje dle fotografií. Pokud se Vám nějaký pokoj obzvlášť líbí, pokusíme se Vám zajistit právě ten – nemůžeme Vám ho ale závazně slíbit.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)