Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Český Krumlov » pension » Pension Marie - Český Krumlov (penzion)

Pension Marie - Český Krumlov (penzion) [36908]




Pension Marie nabízí ubytování v historickém centru Českého Krumlova, jednoho z nejkrásnějších českých měst a městské památkové rezervaci zapsané na seznamu UNESCO. Jedná se o původní měšťanský dům, jehož vznik je doložen již v 15. století. Celý objekt prošel náročnou rekonstrukcí, včetně rekonstrukce pokojů, přičemž byly zachovány původní historické prvky stavby. Díky tomu můžete strávit příjemnou romantickou dovolenou v Českém Krumlově s využitím veškerého komfortu dnešní doby.
Pension (Český Krumlov - centrum) má světlé prostorné pokoje kategorie 3-hvězdičky. Nabízíme dvoulůžkové pokoje, čtyřlůžkový pokoj a rodinné ubytování v apartmá. Všechny pokoje jsou nekuřácké. Pro ubytování s dětmi je rodičům dostupná dětská postýlka. Dále nabízíme i úschovu kol a kočárků apod. Na pokojích je dostupný wi-fi internet a satelitní televize. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení. Cena pokoje zahrnuje snídani a místo na blízkém parkovišti, hlídaném kamerovým systémem.

Od roku 2004 je v objektu otevřena kavárna s vlastní výrobou zákusků a restaurace nabízející italskou kuchyni. V bezprostřední blízkosti pensionu naleznete například muzeum voskových figurín, hospodu Na Louži, nabízející tradiční českou kuchyni, ale i půjčovnu kol a raftů nebo bary. Centrum Českého Krumlova pak nabízí mnoho restaurací, kaváren, galerií a dalších možností sportovního a kulturního vyžití.

Pro sportovněji založené hosty doporučujeme výlet na nedalekou Kleť, nejvyšší horu Blanského lesa, s nejstarší kamennou rozhlednou v ČR nabízející nádherný rozhled po okolí, v případě dobré viditelnosti i výhled na Alpy. Adrenalin můžete zažít při sjezdu z Kletě na terénních koloběžkách. Můžete také podniknout výlet do nedalekých šumavských hvozdů či k Lipenské přehradě, která nabízí širokou paletu vodních sportů. V zimě je vám k dispozici nedaleký skiareál Lipno nad Vltavou, který nabízí skvělé zázemí pro celou rodinu. Rádi zajistíme dopravu na místo i zapůjčení lyžařského vybavení.
Nevšedním zážitkem je noční projížďka centrem Českého Krumlova po řece Vltavě na voru. Milovníci kultury ocení nedaleké Egon Schiele Art Centrum či si dopřejí neopakovatelný zážitek na otáčivém hledišti přírodního divadla, jediném v Evropě. Doporučujeme též návštěvu nově otevřeného Hradního muzea s celoročním provozem. Český Krumlov každoročně nabízí několik festivalů, včetně festivalu staré hudby, Mezinárodního hudebního festivalu, festivalu jazzové hudby a v neposlední řadě vždy kolem letního slunovratu Slavnosti pětilisté růže, díky kterým se můžete přenést do doby středověké a raně novověké slávy Českého Krumlova.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)