Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Plzeňský kraj » okres Klatovy » hotel, hostel » Hotel Královský dvůr - Hamry (hotel, resturace)

Hotel Královský dvůr - Hamry (hotel, resturace) [36685]




Královský dvůr je umístěn v idylickém a romantickém prostředí Šumavy, chráněná krajinná oblast Královský Hvozd, přímo pod vrchem Ostrý (Grosser Osser, 1293m) v obci Hamry, kde téměř každé stavení je samota, nádherná příroda pohraničí, les a průzračná voda, mohutný vrchol Ostrý, ale i příjemné prostředí a výtečná kuchyně...

Ubytování je v nově zrekonstruovaném stylovém objektu, původně školy, (postavené 1922) v prostorných 2-4 lůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím, koupelny jsou všechny vybaveny vanami.

Většina pokojů je vybavena ledničkami v malé kuch. lince a televizemi se satelitním programem. Pro Vaše firemní či soukromé akce máme k dispozici salónek, kde si naši hosté mohou zahrát billiard, stolní tenis či hokej a elektronické šipky.

Hotel Královský dvůr je přímo ideálním místem pro pořádání svateb, nejrůznějších oslav či firemních akcí a školení, vhodný i pro školu či školku v přírodě, kapacita ale omezena - max. 35 lůžek.

Má vlastní okolní pozemek cca 1,5 ha včetně vlastního rybníku . Venkovní ohniště, možnost grilování a romantického posezení, travnatá terasa s dětským hřištěm a volnou travnatou plochou pro různé hry.

Naše restaurace s barem a velkou letní terasou Vám nabízí velký výběr jídel, výtečnou domácí kuchyni a oblíbené nápoje včetně Plzeňského točeného piva 10° i 12°. V nabídce máme též vynikající vína z Templářských sklepů a pro milovníky kávy Espresso Segafredo té nejvyšší kvality. Parkování je v ceně na pozemku hotelu a samozřejmě je zde možnost úschovy jízdních kol a lyží.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)