Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Moravskoslezský kraj » okres Frýdek-Místek » restaurace, hostinec » Zámecká krčma - Paskov (restaurace)

Zámecká krčma - Paskov (restaurace) [36578]



Zámecká krčma, rodinný podnik se zárukou kvality a spokojenými zákazníky. V budově staré více jak tři sta let, na místě kde již v roce 1703 stávala dřevěnice "Hostinec U Bílého lva", najdete dnes Zámeckou krčmu, dříve Obecní kavárnu a ještě dříve Hostinec U Černého jelena, jak jej pojmenoval hrabě Stolberg, neboť právě jeho rod měl toto zvíře v erbu.

Restaurace se nachází nedaleko areálu bývalého zámku, naproti kostela u říčky Olešná. Nabízí příjemné posezení v zajímavě řešeném interiéru tří místností - restaurace, pivnice a salónek. V letních měsících je otevřená zahrada, kde probíhá grilování steaků, selat a specialit. Konají se zde kulturní a gastronomické akce.

Připravíme pro Vás pokrmy dle původních receptur, zabíjačkové hody, jihočeské rybí speciality, zvěřinové hody, masa upravená na otevřeném ohni a mnoho dalších specialit. Stačí si jen vybrat. Dále Vás jistě uspokojíme naší bohatou vinotékou, dobrým plzeňským pivem, kvalitními lihovinami tuzemské i zahraniční výroby.

Zámecká krčma v Paskově si dovoluje nabídnout pro jednotlivce či kolektivy své prostory k uspořádání různých oslav, banketů a rautů. Vytvoříme nejen nezapomenutelný kulinářský zážitek, ale navodíme i atmosféru dávno zapomenutých časů. Jsme schopni zajistit kompletní servis pro firemní akce, plesy a večírky. K dispozici sál pro 100 osob včetně parkingu.

Příjemnou pohodu a hezký kulinářský zážitek při návštěvě naší krčmy přeje všem dobrým lidem Martin Brož s kolektivem


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)