Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Olomoucký kraj » okres Jeseník » hotel, hostel » Hotel Andromeda - Ramzová (hotel)

Hotel Andromeda - Ramzová (hotel) [36333]



55 55 18

Hotel Andromeda leží ve známém turistickém a lyžařském středisku Ramzová v Hrubém Jeseníku, v blízkosti lanové dráhy na Šerák. Dopravíte se k nám jak autobusovou, tak vlakovou dopravou. Navíc se Ramzová může pyšnit nejvýše položenou rychlíkovou stanicí v České republice. Nabízí Vám bohaté vyžití ve všech ročních obdobích. 

U nás myslíme i na malé hosty, pro které máme nově vybudovaný dětský koutek.

Rádi pro Vás uspořádáme oslavu narozenin, promoce, výročí svatby i samotné svatby, školení, firemní večírky a spoustu dalších pro Vás důležitých okamžiků.

Nabízí Vám bohaté vyžití ve všech ročních obdobích.

Díky naší výhodné poloze cca 150 m od nástupní stanice můžete vyjet dvousedačkovoulanovou dráhou až na Šerák (tato trasa je dlouhá asi 3180m) i na dalších lyžařských vlecích u nás naleznou malý i velcí skvělé východisko pro zimní sporty, ale také pro letní turistiku a cyklistiku.

Kapacita hotelu je 55 osob (s možností přistýlky) ve 2, 3, 4 lůžkových pokojích a apartmá.

Nabízíme Vám široké zázemí včetně restaurace s teplou i studenou kuchyní a spoustu místních specialit po celý den, bar pro noční vyžití , možnosti využití perličkové koupele, masáže hlavně zad a šíje a mnoho dalšího.

Rádi pro Vás uspořádáme oslavu narozenin, promoce, výročí svatby i samotné svatby,školení, firemní večírky a spoustu dalších pro Vás důležitých okamžiků.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)