Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Liberecký kraj » okres Liberec » lázně » Lázně Libverda (lázně)

Lázně Libverda (lázně) [36305]



461 461 223 15

LÁZNĚ LIBVERDA jsou tradičním lázeňským komplexem, nacházejícím se v samotném srdci Jizerských hor. Svým léčebným programem se zaměřují na klienty s onemocněním pohybového ústrojí a dále na klienty s onemocněním srdce a krevního oběhu. Pro lázeňské hosty je také připravena nabídka  celé řady lákavých wellness pobytů, sportovně relaxačních pobytů nebo víkendových pobytů.

Ubytování v lázeňském komplexu je rozděleno do několika kategorií (SUPERIOR, STANDARD, KLASIK PLUS), od nichž se odvíjí i cena. Většina ubytovacích kapacit prošla rozsáhlou rekonstrukcí a klientům jsou k dispozici moderně vybavené pokoje. Pokud byste chtěli přijet se svým domácím mazlíčkem, můžeme vám zajistit pouze ubytování v penzionu Haná.

K celkové regeneraci a odpočinku těla se vybízí návštěva wellness centra Jizera - se svou pestrou nabídkou lákavých procedur potěší bezpochyby každého z Vás - např. zábaly v banánových listech, speciální tělové rituály, regenerační ošetření pleti nebo nově – masáž horkými mušlemi.

Díky své poloze a příjemnému klimatu jsou lázně místem vhodným i k realizaci odpočinkové turistiky, případně výletů do hor, prostřednictvím mnoha turistických stezek, které Vás provedou malebným prostředím Jizerských hor, přivedou Vás k historickým památkám a dalším zajímavostem zdejšího kraje. Díky návaznosti stezek do zahraničí máte také otevřenou cestu i do Polska a Německa.  Samostatnou kapitolou je „Singltrek pod Smrkem“ – síť téměř 70 km stezek pro cyklistické nadšence – jak pro začátečníky, tak také pro zkušené bajkery. V zimním období můžete vyzkoušet upravené běžkařské tratě.
 
Ke zpestření svého pobytu můžete využít také následujících služeb: tenis, kulečník, stolní tenis, kuželky, minigolf, petangue, whirlpool, saunu, bazén.

Pro své klienty celoročně připravujeme pestrou nabídku akčních pobytů a zajímavých slev - vyberte si a přijeďte se přesvědčit sami…

Na Vaši návštěvu se těší tým pracovníků LÁZNÍ LIBVERDA, a.s.


strana 1


Bereme následující poukazy:
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)