Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Prachatice » pension » Penzion U Ratajů - Zdíkov (penzion)

Penzion U Ratajů - Zdíkov (penzion) [35965]




Provozujeme nově zrekonsruovaný rodinný penzion v nádherném prostředí šumavských hvozdů, blízko lyžařského střediska Zadov a Churaňov a na německé straně Mitterdorf-Philippsreute, Arber (velký Javor) a Hochficht.
Na objednavku je možno uspořádat menší oslavy nebo rauty, kde Vám naservírujeme pečená kolena, uzené kýty, selata a další speciality.

Nabízíme apartmány s krbem,stylový bar, možnost posezení v místnosti s kachlovými kamny.
Internetové připojení zdarma, parkovani v uzavřeném dvoře.
Snídaně formou svédského stolu - denně čerstvé produkty z našeho uzenářství.

V penzionu je možné zajistit v útulné stylové restauraci s kachlovými kamny max. pro 20 osob soukromé, nebo menší firemní akce s výběrem široké nabídky lahůdek z našeho řeznictví a uzenářství, které je součástí penzionu. Za příznivého počasí je možné zajistit grilování v uzavřeném dvoře penzionu. Ubytování je celoroční. K dispozici jsou dva 3-5ti lůžkové apartmány s plně vybavenou kuchyňkou a posezením a krbem v pokojích a dva 2-4 lůžkové pokoje též s vlastní sprchou, WC, televizí, a wi-fi připojením. Penzion má centrální vytápění a v apartmánech je i krb, kde si můžete zatopit a udělat si tak krásnou atmosféru po celodenním lyžování na sjezdovce nebo na běžkách. Ubytování je zajištěno se snídaní formou švédského stolu, kde Vám v útulné stylové jídelně s kachlovými kamny naservírujeme nejen lahůdky z našeho řeznictví a uzenářství. Uzavřené parkoviště ve dvoře penzionu a wi-fi připojení k internetu je zdarma. V penzionu jsou uzamykatelné prostory pro uložení kol a lyží a přes léto. Zajistíme též prostory pro usušení Vašich houbařských úlovků.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)