Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Moravskoslezský kraj » okres Opava » pension » Penzion Arna - Opava (pension)

Penzion Arna - Opava (pension) [35673]



10 4

Penzion ARNA vznikl rozsáhlou rekonstrukcí domu s třemi bytovými jednotkami. Penzion Arna se nachází v blízkosti centra Opavy v městské části Opava – Jaktař na ulici Neumannova nedaleko hlavní ulice Krnovská. Neumannova ulice je nepřípustná z hlavní Krnovské ulice. Díky této slepé ulici je v okolí penzionu daleko menší provoz.

Penzion má 3 parkovací místa v uzavřené části. Penzion ARNA svým stylem a vybavením plně vyhovuje kategorii pro náročné hosty a návštěvníky. Připojení k internetové síti je dnes již samozřejmostí. Budeme velmi rádi a potěšeni, když si na svých ať už pracovních nebo soukromých cestách, vyberete k odpočinku právě penzion ARNA.

Ubytování

Všechny pokoje jsou vybaveny toaletou, sprchovým koutem a televizorem se satelitními programy. K dispozici návštěvníkům je společenská místnost s barem. V zahradě je možno strávit chvíle odpočinku u zahradního krbu s posezením. V bezprostřední blízkosti (cca 100 m) se nachází sauna. Parkování vozidel je možné v uzavřeném objektu a je zdarma.

Apartmán

součástí apartmánu je koupelna se sprchovým koutem a vanou. Kuchyň je plně vybavena pro každodenní použití. Obývací a odpočinková část je zařízena pohodlným sedacím nábytkem a televizorem se satelitním příjmem. Možnost dlouhodobého pronájmu, 12000 Kč/měsíční pobyt + média.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)