Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Moravskoslezský kraj » okres Bruntál » hotel, hostel » Hotel Moravice - Malá Morávka (hotel, restaurace)

Hotel Moravice - Malá Morávka (hotel, restaurace) [35641]




Horský hotel Moravice je součástí ubytovacího komplexu s centrálním hotelem Kamzík.

Horský hotel Moravice se nachází ve vyhledávaném turistickém středisku Malá Morávka, Karlov pod Pradědem, (750 m n. m.). Turistické středisko  se nalézá v překrásných údolích Hrubého Jeseníku v CHKO Jeseníky v blízkosti nejvyšší hory Praděd (1492 m n. m.).

Horský hotel Moravice je depandance Hotelu Kamzík, který se nachází ve vzdálenosti cca 50 m. Celková ubytovací kapacita obou částí je 340 lůžek. 
Hosté ubytovaní v Horském hotelu Moravice mohou využívat veškerých služeb nabízených v Hotelu Kamzík.

Ubytování v Jeseníkách vhodné pro rodiny s dětmi, školy v přírodě, lyžařské kurzy, firemní akce a školení

Horský hotel Moravice nabízí příjemné ubytování turistického typu s vlastním sociálním zařízení na každém pokoji. Je vhodný pro školy v přírodě, lyžařské kurzy i sportovní soustředění, ale také  pro individuální i rodinnou rekreaci, firemní akce a školení. Uzavřený areál poskytuje pohodlí i větším kolektivům.

Všechny pokoje jsou po rekonstrukci a disponují novým vlastním sociálním zařízením.

K dispozici je venkovní bazén, bar, jídelna, posezení u vnitřního krbu, samostatná klubovna s barem a výčepem, učebny, venkovní posezení s grilem.

Wi-Fi je zdarma ve společenským prostorách hotelu. Venkovní travnaté a asfaltové plochy můžete využít pro hry nebo si po dohodě pronajmout velkou tělocvičnu  v centrálním hotelu Kamzík. Můžete také využit široké sportovní zázemí hotelu Kamzík, dále také jeho zázemí pro relaxaci a wellness.
Nový lanový park s dětským hřištěm je také plně k dispozici!

Potěší vás výborná domácí kuchyně. 
Parkování pro hosty zdarma.

Překvapí vás příznivé ceny v porovnání s nabízenou vysokou kvalitou,  které jsou jedny z nejnižších v oblasti.

Okolní překrásná příroda s čistým vzduchem skýtá velké možnosti pro sjezdové lyžování a snowboard, klasické lyžování, turistiku, cykloturistiku, rybaření, houbaření. Dále také nabízí návštěvu kulturních památek, přírodních zajímavostí a mnoho dalšího.

Náš horský hotel se nachází uprostřed jednoho z nejznámějších zimních středisek  Ski aréna Karlov s množstvím sjezdovek v dochozí vzdálenosti, i desítkami kilometrů běžeckých tratí. V každém ročním období zde naleznete  dostatek možností pro kvalitní aktivní odpočinek.

 


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)