Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Písek » pension » Penzion U Dřevěného ptáka - Selibov (pension, restaurace)

Penzion U Dřevěného ptáka - Selibov (pension, restaurace) [35605]



Mimo ubytování zde naleznete také restauraci s barem, venkovní posezení, společenské hry a široké spektrum zajímavých cílů pro vaše výlety. Penzion se nachází na klidném místě v typické jihočeské vesničce Selibov, na trase Praha - České Budějovice, mezi Pískem a Protivínem.


Naleznete u nás ubytování až pro dvacet osob, v sedmi pokojích. Ve všech podkrovních pokojích (a v jednom apartmánu v přízemí) je k dispozici televize. Každý pokoj je vybaven vlastní koupelnou a záchodem, umyvadlem a sprchovým koutem. K dispozici vám je i společná kuchyňka(varná deska, mikrovlná trouba, varná konvice, nádobí, příbory, lednice).

Kapacita naší restaurace je 30 míst, v salonku 15 míst a u baru 8 míst. Místo je vhodné nejen pro příjemné trávení času u oběda či večeře, ale také pro uspořádání svatebních oslav, večírků, nebo školení se zajištěním individuálního odvozu po akci. V letních měsících je zde možnost posedět venku před penzionem, nebo také ve stínu dvora. Zde je možnost grilování. Naše obsluha bude dělat vše pro to, abyste u nás byli spokojeni. Nabídneme Vám předkrmy, polévky, minutky z hovězího, vepřového a kuřecího masa, bezmasá jídla, rybí speciality, dezerty, poháry, kompoty, saláty, nealkoholické i alkoholické nápoje. Parkování před a uvnitř dvora.

V případě zájmu si můžete před penzionem na antukovém hřišti zahrát nohejbal či volejbal, vyjít si na procházku k Tálínskému rybníku (700 m) či Selibovskému rybníku (400 m) nebo využít zázemí penzionu (kulečník, šipky, ping pong). Po předchozí domluvě je možné shlédnout u nás například i sportovní zápasy, přenášené projektorem na plátno velikosti 3 x 2 m.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)