Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Jindřichův Hradec » restaurace, hostinec » Rybí restaurace Šupina a Šupinka - Třeboň (restaurace)

Rybí restaurace Šupina a Šupinka - Třeboň (restaurace) [35598]



Počátky provozu restaurace Šupina sahají až do roku 1993. Od té doby se snažíme svým hostům nabízet příjemné a kultivované prostředí, profesionální obsluhu a samozřejmě nevšední gurmánské zážitky.

V současné době je Vám k dispozici posezení v nekuřáckém a zároveň klimatizovaném interiéru. V letních měsících mají naši hosté také možnost posezení na přilehlé terase s vodní fontánkou.

V naší kuchyni připravujeme rozmanité české speciality, masové lahůdky, ale především pokrmy z čerstvých sladkovodních ryb třeboňského regionu. Mezi ryby, které upravujeme podle osvědčených receptur, patří: candát, štika, sumec, úhoř, lín, amur, pstruh, okoun a samozřejmě třeboňský kapr. Současně máte v této restauraci možnost ochutnat pokrmy připravované na grilu.

Součástí komplexu restaurace ŠUPINA je stylový salonek, jehož prostor je též nekuřácký a nabízí různé možnosti využití.

 

Restaurace ŠUPINKA je mladší sestrou Šupiny. Svůj provoz zahájila v roce 1997. I zde mají naši hosté možnost posezení jak v interiéru, který je též klimatizovaný, ale na rozdíl od Šupiny je kuřácký, tak na terase, která je v provozu vždy v letních měsících.

Restaurace ŠUPINKA je svou nabídkou zaměřena především na pokrmy ze sladkovodních ryb. Mezi ryby, které pro Vás na mnoho způsobů připravujeme, patří: candát, štika, sumec, úhoř, lín, amur, pstruh, okoun a samozřejmě třeboňský kapr.

Nabídka z jídelního lístku pro restaurace Šupina a Šupinka je, až na pár výjimek, téměř shodná.

Restaurace ŠUPINKA nabízí možnosti usadit se u pěti stolů pro šest osob a dvou stolů pro dvě osoby.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)