Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Moravskoslezský kraj » okres Bruntál » chata, chalupa » Horská chata Orientka - Stará Ves (horská chata)

Horská chata Orientka - Stará Ves (horská chata) [35529]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)


Nabídka ubytování v horské chatě. Možnost pořádání školení, škol v přírodě, kurzů a oslav.

Vnitřní vyhřívaný bazén: Nejedná se o ledajaký bazének, je to pořádný, vniřní, vyhřívaný bazén, který je k dispozici během všech pobytů. Hlavně v zimě zajisté oceníte možnost, když celí promrzlí vejdete do chaty, skočit do pěkně teplé vody a až se vám i tato voda bude zdát studená, není problém, hned vedle bazénu jsou dveře, které vedou do sauny!

Sauna: Jak bylo řečeno výše, sauna se nachází hned vedle bazénu, takž až ve vás už nezbyde ani kapka vody a budete chtít z té žhnoucí výhně co nejrychleji utéci, můžete si vybrat, buďto tutovka do bazénu, anebo pro ty odvážnější, či pro ty, se kterými to bude doopravdy zlé, se v zimě přímo nabízí možnost vyběhnout na terasu a zabořit se do sněhu...

Bar: bar se nachází kousek od vchodu, hned u první-menší jídelny, je vybaven tak, aby zde nechybělo něco na osvěžení v horkých letních dnech, ale nepřijde zkrátka ani ten, kdo bude chtít trochu popohnat krev v žilách během chladných zimních večerů něčím ostřejším. Přes den bar funguje jako bufet a jsou zde k mání různé sladkosti, žvýkačky, coca-cola... co si kdo bude přát.

Solárium: Ano, je zde k dispozici i solárium. Takže všichni, kdo si nepřipadají dostatečně opálení a chtěli by po příjezdu domů vypadat o trochu sněději než sněhulák za plotem, můžou solárium využít. Samozřejmě jej můžou využít i ti, kteří jsou již do hněda více, ale jen chtějí barvě ještě trochu pomoci nebo si ji jen o něco déle udržet. Zkrát pro všechny je zde solárium k dispozici.

Jídelna a salónek: V objektu se nachází jídelna a salónek. Je zde také krb a ze salónku je rychlý a přímý přístup do bočního křídla budovy. Obě dvě místnosti jsou natolik prostorné, že se zde dají hrát po večerech (nebo v případě nepříznivého počasí) různé společenské, ale i dost pohybově zaměřené hry. Lze je také využít jako místnosti pro školení a semináře.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)