Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Pardubický kraj » okres Svitavy » pension » Restaurace a penzion U Zběhlíka - Čistá (restaurace, pension)

Restaurace a penzion U Zběhlíka - Čistá (restaurace, pension) [35490]




Restaurace se nachází v klidné části malebné vesničky Čistá. Vzdálená jen asi 9 km do Litomyšle, 18 km od Svitav a 16 km od Poličky, jsme zhruba ve středu těchto tří měst. Milovníci výletů, krásného a klidného prostředí si přijdou na své. I pro ty co si svoje nožičky unavovat nechtějí tu máme program. Nedaleko je malá jízdárna s koňmi, kde jsme Vám schopni domluvit projížďky buď pro skupiny, ale i pro jednotlivce. I ti z Vás, co by se k nám rádi podívali a nemají odvoz, nemusí zoufat. Po telefonické objednávce na čísle +420 733 580 218 pro Vás rádi zajedeme a také Vás rádi odvezeme.

Naše služby jsou v podstatě neomezené. Protože je to rodinný podnik a každý člen rodiny se podílí a umí určité věci, jsme schopni Vám nabídnout raut pod denní i noční oblohou v našich rozlehlých zahradách, nebo firemní i soukromé večírky, kdy pro Vás budeme servírovat jen ty nejlepší dobroty z grilu (jehněčí, kuřecí, vepřové i hovězí steaky), nebo pro Vás uděláme jehňátko, selátko, drůbež a ryby na rožni, ale i tradiční česká zabijačka není problém, kdy budete svědky od začátku, až do konce, jak taková staročeská zabijačka probíhala.

Naše prostory přejí i slavnostnějším událostem, jako jsou svatby, křtiny, narozeniny aj. Máme i prostory pro oddání přímo pod sluneční oblohou. Několik svateb tak již proběhlo a byl to nezapomenutelný zážitek.

Abychom to shrnuly, budeme se pro Vás snažit splnit jakékoli přání, pokud to bude aspoň trochu v našich silách.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)