Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Mladá Boleslav » koupaliště, bazén, aquapark » Městské koupaliště - Mladá Boleslav (koupaliště)

Městské koupaliště - Mladá Boleslav (koupaliště) [35216]




Areál koupaliště nabízí možnosti vyžití pro všechny věkové skupiny návštěvníků a to především ve vodě, ale i na souši. Novinkou letošního roku je vyhřívání vodních ploch, voda má trvale 26 oC a proto je možno se koupat i v chladnějších dnech. Neváhejte a zkuste to na vlastní kůži! Areál koupaliště je možno rozdělit do čtyř částí vodní svět, dětské hřiště a sportovní hřiště, písečnou pláž s nafukovací trampolínou a občerstvení. Do celého areálu koupaliště je zákaz vstupu psů.

Vodní svět

je tvořen nově zrekonstruovaným multifunkčním bazénem, rekreačním bazénem a brouzdališti. V letošním roce byla dokončena II.etapa rekonstrukce areálu koupaliště v Mladé Boleslavi.

Zrekonstruovaný multifunkční bazén nabízí spoustu atrakcí jako např. více jak 60 m dlouhý tobogán, skokanské můstky, šest plaveckých 25 m dlouhých drah, vodní clonu, bublery, chrliče, divokou řeku, vodní lávku a v neposlední řadě v ČR ojedinělou atrakci a to speciální vodní věž Aqua Tower a mnoho dalších.

Ochoz multifunkčního bazénu tvoří čistá zóna ze zámkové dlažby se spoustou lehátek a slunečníků a přímým přístupem k nově vybudovanému plážovému baru, kde jsou pro návštěvníky připraveny koktejly dle jejich výběru a chuti.

Rekreační bazén

Bazén s výškou vodní hladiny od 0,5 m do 1, 80 m nabízí především odpočinek a relaxaci, ale i možnost vyžití na uzavřené skluzavce pro starší děti a dospělé a na malé skluzavce podoby draka pro malé děti. Ochoz rekreačního bazénu tvoří čistá zóna ze zámkové dlažby, přístupná přes brodítka se sprchami. V čisté zóně jsou k dispozici návštěvníkům plážová lehátka a půjčovna různých podpůrných prostředků pro plavání. Pro nejmenší jsou připravena dvě nerezová brouzdaliště s fontánkou, mini vodním jezem, skluzavkou ve tvaru brontosaura a vodotryskem podoby delfína.

K bazénu rovněž náleží jednoduché, leč funkční převlékárny a uzamykatelné skříňky pro uložení odložených věcí.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)