Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Pardubický kraj » okres Ústí nad Orlicí » chata, chalupa » Chalupa Mlýnický Dvůr (chalupa)

Chalupa Mlýnický Dvůr (chalupa) [35109]




Příjemný klidný pobyt v podhůří Orlických hor a Jeseníků v malé vesničce Mlýnický Dvůr, obec Červená Voda. Chalupa je vhodná  pro cykloturistiku,rodinu s dětmi i důchodce. Je s velkou oplocenou zahradou kterou lze využít k letním aktivitám, kde lze i parkovat.

NOVÁ NEJDELŠÍ SJEZDOVKA v Mlýnickém Dvoře ,,SKIPARK ČERVENÁ VODA"  od 2010. Naše chalupa nabízí ubytování přímo pod sjezdovkou pár metrů od - SKIPARK ČERVENÁ VODA-  Mlýnický Dvůr.

Ubytování:

V chalupě je kuchyň s kachlovými kamny(momentálně mimo provoz), kuchyň je vybavena elektrickou varnou deskou, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí, ledničkou, nerez dřez. V obývacím pokoji je k dispozici LCD TV, přenosné rádio, ložnice nabízí dvě postele a patrovou postel + jednu přistýlku (po domluvě). Koupelna je vybavena WC a sprchou. V kuchyni i koupelně je elektrický  ohřev vody. Dále nabízíme nábytek k venkovnímu posezení, gril, basketbalový koš, badbinton, míč, na zahradě ohniště s posezením.

Tipy na výlety:

léto- koupaliště - Králík, krytý a venkovní bazén - Šumperk, Zábřeh, termální koupaliště a zámek - Velké Losiny (25 km), vyhlídková věž na Suchém vrchu s možností občerstvení v horské chatě, dále se tu nachází zrekonstruovaná část ČSL opevnění "Bouda", sportovní areál Aleše Valenty - Štíty, rozhledna nad Červenou Vodou

zima- nová nejdelší sjezdovka v kraji z Bukové hory do naší vesnice Mlýnický Dvůr, SKIPARK Červená Voda v provozu zima 2010/2011, lyžařské středisko Čenkovice,

sjezdovky v Dolní Moravě pod Kralickým Sněžníkem (18 km)

 


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)