Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Moravskoslezský kraj » okres Karviná » pension » Penzion Tarem - Těrlicko-Dolní Těrlicko (pension)

Penzion Tarem - Těrlicko-Dolní Těrlicko (pension) [35108]



50 43 12 1

Srdečně Vás zveme k návštěvě rodinného Penzionu Tarem, který se nachází v Těrlicku, v těsné blízkosti Těrlické přehrady. Penzion a jeho okolí nabízí širokou možnost vyžití v letních i zimních měsících.

Ubytovat se můžete v celkem 13 pokojích, které jsou dvou, tří, čtyř i šestilůžkové, s celkovou kapacitou 45 lůžek + možnost přistýlek, z nichž většina disponuje prostornou terasou. Součástí penzionu je menší restaurace, kde zaženete hlad dobrým jídlem, uhasíte žízeň točenou kofolou, pivem nebo si pochutnáte na dobré kávě.

K odpočinku, či aktivní relaxaci Vám dobře poslouží krásná rozlehlá pláž s přímým vstupem do vody, který je vhodný i pro malé děti. Na pláži se nachází plážový bar, ohniště s altánem, půjčovna šlapadel, loděk, kuželky a myslíme i na nejmenší, pro které jsme připravili pískoviště a houpačky.

V penzionu pořádáme akce dle Vašeho přání, například narozeninové oslavy, firemní a maturitní večírky, menší svatební hostiny. Přijďte se k nám podívat, na Vaši návštěvu se velmi těšíme.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)