Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Pardubický kraj » okres Ústí nad Orlicí » pension » Penzion Skála - Čenkovice (pension)

Penzion Skála - Čenkovice (pension) [34423]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

5

Umístění penzionu

Centrum lyžařského areálu Čenkovice v Orlických horách, naproti nejvýše položenému veřejnému parkovišti, 20 m od dětského vleku a 80 m od dvou vleků kilometr dlouhých z nichž je jednoduchý přejezd na novou čtyřsedačkovou lanovku s dvoukilometrovou sjezdovkou.
V Čenkovicích jsou čtyři další vleky. Tři nejbližší restaurace jsou od penzionu ve vzdálenosti do 150 m. Milovníci všech druhů lyžování i vyznavači snowboardů jistě uvítají, že jízdu ze sjezdovek ukončí až přede dveřmi penzionu. Letním hostům se jistě bude líbit, že hřiště minigolfu, plážového volejbalu a tenisové kurty jsou v Čenkovicích ve vzdálenosti necelých 100 m a vodní nádrž ve vzdálenosti necelých 200 m.


Zaměření penzionu

Svou vybaveností je penzion zaměřen na ty klienty, kteří chtějí mít své maximální soukromí (rodiny s dětmi, nebo uzavřené skupiny) při velkém pohodlí a kvalitě ubytování.

Nabízené ubytování

Penzion ubytování poskytuje ve 4 větších apartmánech (pro 6 + 2 klienty) a v jednom menším apartmánu (pro 2 + 2 klienty).

Vybavenost velkých apartmánů

Apartmány tvoří dvě oddělené ložnice (2 a 4 lůžka), obytná místnost s kuchyňským koutem, koupelna se sprchovým koutem a WC a samostatná místnost druhého WC. Kuchyňský kout je osazen plně vybavenou kuchyňskou linkou (lednička, sporák s pečící troubou, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba a základní kuchyňské nádobí) a velkým kuchyňským stolem, rohovou lavicí a židlemi. Pomyslný předěl mezi obývací místností a jídelní částí tvoří dominantní krbová kamna, která vyhřívají nejen tuto velkou místnost, ale pomocí ventilačního systému i obě ložnice a koupelnu. Nad těmito kamny je umístěn prostorný věšák umožňující usušení velkého množství mokrého oblečení. Pro případ, že by někomu činilo potíže v krbových kamnech topit, mají všechny místnosti přímotopné radiátory. V obývací části je televize a velká rohová sedací souprava s možností rozložení na dvojlůžko. Dva nejlepší apartmány v I. nadzemním podlaží mají navíc svoji pavlač a vchod přímo na zadní rozlehlou terasu za penzionem. Všechny apartmány mají bezplatné připojení na internet.

Vybavenost malého apartmánu

Malý rodinný apartmán v přízemí tvoří jedna místnost s rozkládací pohovkou, dvouposchoďovou postelí, krbovými kamny, TV stolkem s televizí, šatní skříní, dvěmi komodami na oblečení a se stavebně oddělenou plně vybavenou kuchyňskou linkou se stolem a židlemi. Apartmán má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a oddělené WC. Internetové připojení je přes Wi-Fi.

Společné prostory a vybavení penzionu

Penzion má lyžárnu, uzamykatelnou úschovnu kol a vlastní parkoviště. Na terase za penzionem je závěsné ohniště a pro labužníky přichystána udírna a venkovní gril.

Vznik

Teprve od roku 2007 nabízíme kvalitní ubytování v novém horském penzionu postaveném v Čenkovicích na místě, kde byla původně "SKÁLA".




strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)