Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Olomoucký kraj » okres Šumperk » kulturní dům » Katolický dům - Zábřeh (kulturní dům)

Katolický dům - Zábřeh (kulturní dům) [31549]




Velký sál: Katolického domu má rozměry 10 x 18 metrů a kapacitu až 200 míst. Na kratších stranách prostoru je umístěn balkón přístupný z I. nadzemního podlaží, respektive jeviště o rozměrech 6 x 6 metrů. Příjemnou atmosféru navozuje přirozené denní světlo. Proti případným ostrým slunečním paprskům je možné se chránit zastíněním pomocí rolet. Umělé osvětlení sálu pomocí divadelních reflektorů je bez možnosti regulace. Ozvučení prostoru reproduktory Solton. K dispozici mikrofony Shure a mixpult Studiomaster. 

Malý sál: je stavebně propojený s velkým sálem a jednoduše se dá propojit do jednolitého celku. Jeho rozměry jsou 5 x 18 metrů. Doporučujeme pro akce s předpokládanou účastí do 50 osob. Rovněž tento prostor jsme schopni ozvučit.

Klubovna Spolku Metoděj Zábřeh o rozměrech 6 x 4 metry se nachází hned vedle hlavního vchodu do budovy a bezprostředně sousedí s kuchyňkou. Klubovna je vhodná pro akce s předpokládanou účastí do 20 osob.

Učebna má rozměry 5 x 9 metrů a je umístěna v I. nadzemním podlaží. Je situovaná do klidové části domu s výhledem do zahrady. K dispozici je tabule, radiomagnetofon s CD, televize a videopřehrávač.

Vše s možností občerstvení, v případě zájmu i ve vlastní režii


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)