Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Kemp Lodín - Lodín (kemp) [31341]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)


Kemp je v provozu od roku 2004 a jeho výhradním vlastníkem je obec Lodín. Snažíme se ho vést jako moderní kemp a místo pro klidnou rekreaci, kde je dostatek místa pro klidný pobyt s malými dětmi a dostatek klidu ve večeních hodinách. Snažíme se, aby tento režim dodržovala jak správa kempu a poskytovatelé služeb, tak i návštěvníci.

Stravování a nákup:

Možnost nákupu veškerého potravinářského sortimentu a drogistického zboží je v obci zajištěn samoobsluhou, kterou provozuje místní konzum. Je umístěna uprostřed obce, od kempu vzdálená asi 300 metrů. Další informaci o stravovacích službách Vám rádi poradí na recepci.
Stravování je možné formou bufetu jak v kempu tak i na koupališti.

Asi 300 metrů odtud je na návsi restaurace U Karla IV, kde je možné si objednat kompletní zajištění večírků, oslav, svateb a jiných akcí. Dále možnost pro obyvatele Kempu zajištění

  • snídaní v cenové relaci 40,- Kč pro dospělou osobu a 25,- kč pro děti od 3 do 10 let.
  • polopenze v cenové relaci 100,- Kč pro dospělou osobu a 80,- Kč pro děti od 3 do 10 let.
  • plnou penzi v cenové relaci 170,- Kč na dospělou osobu a 80,- Kč pro děti od 3 do 10 let.

Kontakt: Řehák Václav 604 125 551, 491 811 188 nebo přímo v občerstvení v areálu Kempu.

Pro skalní příznivce samostatného vaření je v kempu zařízena kuchyň, kde si můžete něco dobrého uvařit, na recepci Vám rádi zapůjčí nádobí. Dále v areálu Kempu je možnost grilování a opékání v zastřešené pergole s posezením pro cca. 20 osob. Pokud jste ubytováni v chatkách, tak je zde základní vybavení, včetně kuchyňské linky, lednice a varné konvice.

Půjčování sportovního a rekreačního náčiní:

Pro plné sportovní vyžití je Vám k dispozici hřiště s umělým trávníkem, kde můžete hrát minikopanou, košíkovou, házenou, florbal, tenis a volejbal. Vše je na dosah v areálu kempu.
Na koupališti si můžete zahrát plážový volejbal.
V obci Lodín je také nevelké hřiště pro nejmenší, kde jsou skluzavky, houpačky, prolézačky.
Toto hřiště najdete asi 200 metrů nad kempem.

Zásady příjemného pobytu v kempu:

  1. Chovejte se tak, jak si přejete, aby se chovali i ostatní. Jste na dovolené, a to není vhodná doba pro starosti, spory a nepříjemnosti. Těch si užijete v průběhu roku více než dost.
  2. Z osobní hygienou to nemusíte přehánět, ale občas je příjemné se umýt v teplé vodě, to se Vám však nemusí podařit, pokud ostatní vodu vyplýtvali.
  3. Budete-li se snažit udržovat pořádek a čistotu, asi si nezlomíte nohu na banánové slupce, kterou odhodilo dítě Vaše nebo sousedů.
  4. Použijete-li na ohníček některý ze stromů v kempu, zjistíte, že Vás to přišlo dráže, než 100 metráků antracitu. Dřevo na topení je pro Vás přichystáno po celý den.
  5. Až Vám těsně před večeří Vaše nebo jiné dítě hozeným balonem obrátí kastrol s vepřovou pečení , později zjistíte, že při sportování na hřišti vedle kempu by se nic takového nestalo.
  6. Uplakané děti se v pozdních večerních a nočních hodinách na recepci také občas najdou. Nezapomeňte, že ti drobečkové Vás potřebují i o dovolené.
  7. Nedodržování nočního klidu je příčinou mnoha konfliktů. Buďte si jisti, že Vás za sebelepší pěvecký výkon nepochválí maminka, která ve dvě v noci uspala své dvouleté dítě.

Upozornění:

Rušení nočního klidu (obtěžování sousedů hlasitou produkcí radiopřijímačů, přehrávačů a nepřiměřeně hlučnou hlasovou komunikací) je vážné porušení ubytovacího řádu. Těm, kteří ubytovací řád poruší, bude doporučeno opustit náš kemp. V době nočního klidu (22:00 - 6:00) je v kempu zákaz jízdy motorovými vozidly.

 


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)