Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Královéhradecký kraj » okres Hradec Králové » hotel, hostel » Hotel Vacek Pod věží - Hradec Králové (hotel)

Hotel Vacek Pod věží - Hradec Králové (hotel) [31319]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)


Hotel Vacek "Pod Věží" se nachází v historické části metropole Východních Čech, pod Bílou Věží na Velkém náměstí v Hradci Králové. Nabízíme nadstandartní ubytování v Hradci Králové v moderně zařízených pokojích. Součástí hotelu je restaurace s letní zahrádkou, salonek pro 30 osob s vyhřívanou terasou, dobový salonek pro max. 14 osob, konferenční prostory s veškerým technickým zázemím a parkoviště pro hosty hotelu v uzamykatelném dvoře.

Nabízíme zajištění profesionálních cateringových a gastronomických služeb
v rámci pořádání společenských akcí, svatebních hostin, promocí, školení, seminářů a jiných významných událostí v našem hotelu.

Hotel Vacek "Pod Věží" poskytuje svým zákazníkům nadstandartní ubytování přímo v centru Hradce Králové. Vybavení pokojů zahrnuje vysokorychlostní připojení k internetu do hotelové sítě (LAN) v celém komplexu hotelu zdarma
a pro zpříjemnění ubytování nabízíme hostům možnost využití fitness a sauny.

Běžné jedno a dvoulůžkové pokoje o rozloze od 18 m2 do 25 m2 jsou vybaveny vstupní prědsíňkou, samostatnou koupelnou a ložnicí. V té je umístěna televize se satelitním přijímačem, minibar a samozřejmě internetové připojení. V koupelnách najdete sprchový kout / vanu, toaletu, umyvadlo a vysoušeč vlasů.

Veškeré pokoje jsou udržovány ve velice pěkném a čistém stavu což je naší prioritou. K dispozici jsou 2 pokoje jednolůžkové, 10 pokojů dvoulůžkových a 1 dvolůžkový pokoj bezbariérový.

Dvoulůžkové apartmány s možností přistýlky o rozloze od 25 m2 do 35 m2 jsou vybaveny vstupní prědsíňkou, samostatnou koupelnou, toaletou, obývacím pokojem a ložnicí. V obývacím pokoji je umístěna kožená sedací souprava, televize se satelitem, minibar a samozřejmě internetové připojení.

Koupelny jsou vybaveny komfortní vanou, umyvadlem, bidetem a vysoušečem vlasů, toaleta je samostatně. Veškeré apartmány jsou udržovány ve velice pěkném a čistém stavu, což je naší prioritou. K dispozici je 6 apartmánů z toho 3 s možností přistýlky.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)