Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Český Krumlov » pension » Pension pod Lipou - Loučovice (penzion)

Pension pod Lipou - Loučovice (penzion) [31238]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

Pension - restaurant se nachází v obci Loučovice poblíž Lipenského jezera, nedaleko hraničního přechodu do Rakouska Studánky/Weigetschlag. Tuto oblast lze využívat k letní i zimní rekreaci - v létě jezero nabízí možnost koupání, surfování a projížděk parníkem a okolní lesy lákají pěší turisty i houbaře, v zimě jsou sjízdné lyžařské trasy pro běžkaře i několik sjezdovek v lyžařském areálu Kramolín na Lipně. Nabízí se i možnost lyžování v sousedním Rakousku, v Alpách vzdálených odtud 80 km, nebo na příhraničních sjezdovkách, např. Sternstein. Navíc je v této oblasti nebo její blízkosti celá řada zajímavých historických památek a míst: Český Krumlov - městská památková rezervace UNESCO s jedinečným zámkem a zámeckým parkem s otáčivým hledištěm, které kažadé léto uvádí divadelní představení známých autorů; gotický kláštěr Vyšší Brod se sbírkou cenných maleb, hodnotnou knihovnou a poštovním muzeem; Horní Planná - rodiště Adalberta Stiftera, které se dodnes může pochlubit jeho rodným domem, a četná jiná zajímavá místa.

Nabízíme ubytování v útulných dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích. Pokoje jsou standardně vybaveny sprchou, WC a televizí. V ceně ubytování je zahrnuta i snídaně. Celoročně je možné užívat parkovací místa před penzionem.

Nabízíme Vám možnost celodenního stravování v příjemně zařízené restauraci s krbem, jenž oceníte zvláště v chladných dnech. V létě pak jistě uvítáte příjemné posezení na terase za domem. Kromě restaurace se v pensionu nachází  také bar s kulečníkovými stoly.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)