Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Český Krumlov » hotel, hostel » Hotel Stará škola - Hořice na Šumavě (hotel, restaurace)

Hotel Stará škola - Hořice na Šumavě (hotel, restaurace) [31218]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)


Rodinný hotel Stará škola se nachází v jednom šumavském údolí v malebné vesničce Hořice na Šumavě. Optimální poloha hotelu nabízí v těsné blízkosti nejen sportovní vyžití, ale zároveň i velice bohatý kulturní program města Český Krumlov.

Okolní kopcovitá příroda svádí v každém ročním období k bohatému využití, a tak se můžete kousek od hotelu napojit na běžkařskou stopu, v létě potom na cyklistickou stezku a nebo na doopravdy bohatou strukturu značených turistických tras.

Ale i plné lesy hub a 5 km vzdálená Lipenská přehrada nabízí aktivní a zároveň oddechové prožití Vaší dovolené.

Pouhých 10 minut autem a můžete shlédnout jeden z největších skvostů českých dějin, světově známý Český Krumlov. Jeho bohatý historický, ale i především kulturní program Vám jistě zpříjemní a obohatí pobyt v našem hotelu.

Náš rodinný hotel nabízí celkem 10 pokojů na dvou patrech, převážně dvoulůžkových, ale i tří- a jeden čtyřlůžkový. Každý pokoj je účelně vybaven, má samostatnou koupelnu se sociálním zařízením a hotelový telefon. Ve dvou společenských místnostech je možnost využití satelitní televize a DVD.

V hotelové recepci Vám velice rádi pomůžeme s organizováním celého pobytu: zajišťujeme rybářské lístky, pronájem horských kol, výlety parníkem na 5 km vzdáleném Lipně, jízdu na koni, rafting včetně dopravy z hotelu, pronájem jachty, nebo tělocvičny v obci, či nedalekého tenisového kurtu. Dále můžeme opatřit lístky do unikátního divadla s otáčivým hledištěm nebo průvodce po Českém Krumlově v plno jazycích a mnoho dalšího.

Naše hotelová restaurace se skládá z jedné větší a dvou menších místností, z čehož je jedna nekuřácká. Zároveň mohou sloužit jako salónky. V příjemném prostředí restaurace můžete shlédnout stálou expozici moderních českých i zahraničních umělců a v klidu vychutnat souhru kvalitních nápojů a nabízených pokrmů.

Celková kapacita je 45 míst.

V hotelové kuchyni se snažíme využít na přípravu jídel převážně produkty od jihočeských rolníků. A tak si můžete pochutnat třeba na pravém „Hořickém angus steaku“ s opečeným bramborem, „ze sousední vesnice“, nebo na domácím kozím sýru, který získáváme přímo v obci.

Čerstvé suroviny zaručují nejvyšší možnou kvalitu nabízených pokrmů, předem se omlouváme za případné omezení sortimentu.

Naše speciální nabídka v jídelním lístku se co nejvíce přizpůsobuje ročnímu období.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)