Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Český Krumlov » pension » Penzion Stará škola - Frymburk (penzion)

Penzion Stará škola - Frymburk (penzion) [31208]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)


Penzion Stará Škola Frymburk je útulný penzion u jezera Lipno - nabízí komfortní ubytování, na každém z pokojů najdete ledničku, barevný televizor, varnou konvici se základním nádobím a vlastní koupelnu s WC. Celý penzion je pokryt bezdrátovým Wifi připojením.

Pokud hledáte kvalitní ubytování na Lipně za rozumnou cenu, pak využijte právě naše ubytování. Potřebujete penzion s komfortním ubytováním na Lipně? Pak je pro Vás nejlepší právě penzion Stará Škola ve Frymburku. Ubytování v našem penzionu na Lipně Vám zaručí dostupnost všech možných aktivit u jezera Lipno.

Penzion leží na špičce poloostrova Frymburk, na konci náměstí, přímo u kostela, pár metrů od jezera Lipno, hned u přístaviště výletních parníků Lipno-Line a 100 metrů od převozu na druhou stranu lipenského jezera. Přímo kolem našeho vede páteřní cyklostezka kolem jezera Lipno. V zimních měsících začíná 100 metrů od našeho penzionu největší přírodní bruslařská dráha na světě. Jedinečné stravování zajišťuje naše Restaurace a Pizzerie Nautilus, jejíž předností je jediná letní terasa přímo u jezera na Lipně.

Pokud se rozhodnete ubytovat v našem penzionu na Lipně, můžete počítat s maximální spokojeností a dostupností služeb. Penzion Stará Škola je vzdálen 400 metrů od aquaparku Frymburk. Snažíme se poskytovat cenově příznivé ubytování u Lipna při zachování vysokého standardu služeb. Navštivte Vítkův Hrádek s rozhlednou, Frymburskou pláž, přehradu a vodní elektrárnu Lipno, Klášter Vyšší Brod, Hrad Rožmberk, Skiareál Lipno, a to vše s naším ubytováním u Lipna.

Lipno, ubytování, wifi, jedinečná letní terasa, pizzerie, moderně zrekonstruované pokoje, cyklostezka, přístaviště parníku, dětské hřiště - to vše můžete mít jedině v Penzionu Stará Škola ve Frymburku.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)