Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Ústecký kraj » okres Litoměřice » hotel, hostel » Hotel Lev - Lovosice (hotel, restaurace)

Hotel Lev - Lovosice (hotel, restaurace) [31124]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

Hotel Lev v Lovosicích koupila v roce 1992 společnost INSKY s.r.o. z Ústí nad Labem a kompletně ho zrekonstruovala na moderní tříhvězdičkový hotel. Slavnostní uvedení do provozu se konalo 23.7.1993. Od té doby nabízí hotel Lev své služby domácím i zahraničním hostům. S otevřením hotelu však snaha o rozvoj neskončila, současný majitel investuje do interiérů a exteriérů hotelu stále. Během let přibyl v hotelovém dvoře objekt „garni“ se čtyřmi novými pokoji a letní venkovní zahrádka. Kompletní renovací prošly všechny koupelny, postupně je obměňováno vybavení pokojů.

Od počátku roku 2010 se provozovatelem Hotelu Lev stala společnost Raeder & Falge. Společnost Raeder & Falge zahájila svoji činnost 1.1.2010. Její vznik je dán odštěpením od spol. INSKY s. r. o. Ústí nad Labem, a to tak, že odštěpenou částí je dnes již bývalá INSKY divize Lovosice. Společnost Raeder & Falge tedy přímo, bez přerušení, navazuje na její 20-ti letou činnost.

Menší hotel s rodinnou atmosférou nabízí ubytování v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky nebo v rodinném 2+2 apartmánu. Hotel Lev se v současnosti orientuje především na „bussiness“ klientelu, je proto moderně vybaven pro pořádání školení, kurzů, obchodních jednání apod. Nabízí 27 plně zařízených pokojů o celkové kapacitě 49 lůžek, restauraci, bar a od příštího roku profesionálně vybavené konferenční centrum.

Hotel poskytuje možnost komfortního krátkodobého i dlouhodobého ubytování, konferenční a cateringové služby, zajišťuje servis při slavnostních rodinných i firemních setkáních.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)