Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Brno-město » koupaliště, bazén, aquapark » Aquapark Kohoutovice - Brno-Kohoutovice (aquapark)

Aquapark Kohoutovice - Brno-Kohoutovice (aquapark) [30983]




V Aquaparku Kohoutovice objevíte prostředí příjemné pro strávení několika hodin relaxace či vodních radovánek. Nabízíme služby nejen rodinám s dětmi a plavcům, ale i školám a sportovním oddílům.

Naleznete u nás vše, co potřebujete k odpočinku, vodnímu vyžití a zdravému pohybu - vnitřní bazény, střešní bazén, saunu a také posilovnu.

Bazény

Pod zajímavě řešenou střechou objevíte 25metrový krytý plavecký bazén hloubky 1,8–2,0 m, o teplotě vody 27–28oC. Je rozdělen do šesti drah šířky 2,25 m. Navštivte určitě také krytý rekreační bazén s vodními tryskami, perličkovými rošty a vodními chrliči a vířivku. Naši nejmenší návštěvníci využijí dětské brouzdaliště s vodním hřibem. Za horkých letních dnů přijde vhod náš střešní bazén s prostorem k opalování a výhledem na okolí.

Atrakce

Nejoblíbenější atrakcí je tobogán dlouhý 90 metrů. V pravidelných intervalech spouštíme divokou řeku - tu také jistě rádi vyzkoušíte. Chvilky odpočinku v páře mohou završit příjemně strávený pobyt v našem aquaparku. 

Sauna

Upevnit své zdraví můžete v sauně s teplotou 100oC. Její součástí je ochlazovací bazének a odpočívárna. Saunování je pro vás přínosné v mnoha ohledech - zvyšuje odolnost proti nachlazení, eliminuje bolesti hlavy a kloubů, odbourává stres... Naši saunu můžete navštěvovat po celý rok.

Posilovna

Chcete-li udělat něco pro své tělo, jistě vám přijde vhod naše klimatizovaná posilovna, kterou naleznete v horním patře aquaparku. Nabízíme vám kompletní vybavení mnoha strojů a náčiní, s jejichž pomocí procvičíte všechny tělesné partie.

Občerstvení

Zveme vás do našeho baru. Občerstvení je přístupné ze suché i mokré zóny. Příjemné posezení, dobrá káva, deserty, poháry, teplé pokrmy. Pobyt vám zpříjemní i připojení k Wi-Fi. Útratu evidujeme prostřednictvím vašich čipových hodinek, pohodlně zaplatíte až při odchodu z areálu.

Dětský koutek

Zveme vás do dětského koutku, který se nachází v prostorách občerstvení v druhém patře. Vaše děti si zde pohrají, zatímco vy můžete příjemně relaxovat u kávy. Pobyt vám zpříjemní i připojení k Wi-Fi.

Masérna

V prostorách Aquaparku nabízíme sportovní, klasickou a relaxační masáž, která vám pomůže od bolesti, stresu a napětí. 

Doplňkový prodej

V Aquaparku Kohoutovice jsme pro vás rozšířili služby. Můžete si u nás půjčit osušku nebo zakoupit šampón, mýdlo i tělové mléko. Jediné co si tedy musíte vzít s sebou, jsou plavky, vše ostatní můžete nechat doma. :-)


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)