Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Blansko » hotel, hostel » Hotel Závrší - Olešnice (hotel, restaurace)

Hotel Závrší - Olešnice (hotel, restaurace) [30904]




Hotel a restaurace Závrší je střediskem občerstvení, stravování, ubytování a zábavy mikroregionu Olešnicko.  Kapacita hotelu je 46 lůžek včetně apartmanu. Je zde 6 dvoulůžkových pokojů a 10 třílůžkových pokojů (možnost přistýlky 3+1). Na každém pokoji sprcha, WC a TV.

Ubytování se snídaní a možností dalšího stravování. Parkoviště pro hotelové hosty ve dvoře, bowling bar (2 dráhy, 45 míst). Možnost rezervace celého objektu pro firemní akce.

V restauraci je dětský koutek a nekuřácká jídelna. Vaří se jídla české kuchyně, minutky, jídla na grilu, denní menu, víkendové menu. Po dohodě Vám splní Vaše individuální přání např. pro hromadné akce. Oslavy - svatby, promoce, rodinné oslavy, firemní prezentace, firemní oslavy, školení apod.

Pivnice má v nabídce kompletní sortiment pivovaru Černá Hora. Pro Vaši zábavu kulečník, fotbálek, šipky. Kapacita pivnice je 56 míst, nekuřácká jídelna 30 míst, salonek 40-50 míst (dle uspořádání stolů), Bowling Bar 45 míst

Děti i dospělé v letní sezóně přivítá muzeum strašidel a postav pověstí městečka Olešnice ve sklepeních u radnice. Po domluvě možnost dopravy mikrobusem pro 9 osob nebo autobusem. V místě konferenční sál s digitálním kinem. V rybnících v okolí je možnost rybolovu, okolní lesy lákají houbaře.

Ski-areál - Areál modernizovaný v roce 2006. Sjezdovka upravovaná rolbou, běžkařské trasy strojově upravované, technické zázemí, občerstvení, kapacitní vleky, čipová odbavovací zařízení, večerní osvětlení a parkoviště u areálu.

Cykloturistika - pro podporu turistického ruchu byly v městečku vybudovány a turistům slouží cyklotrasy s dvěma vyhlídkovými věžemi. V letním období je k dispozici letní koupaliště s bazénem plněném pitnou vodou s čistírnou a službami občerstvení


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)