Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Královéhradecký kraj » okres Trutnov » pension » Penzion Lasie - Nemojov (penzion)

Penzion Lasie - Nemojov (penzion) [30819]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

Penzion restaurant Lasie je malý rodinný penzion hotelového typu manželů Semerákových. Nachází se asi 5km od centra Dvora Králové nad Labem (16500 obyvatel) na levém břehu řeky Labe u přehrady Les Království, která je nejkrásnější v České republice. Nemojov se nachází při silnici, která vede ze Dvora Králové nad Labem směrem na Hostinné, Vrchlabí, Špindlerův Mlýn.

Penzion Lasie nabízí velmi pěkné ubytování v osmi pokojích 2 - 5ti lůžkových s vlastním sociálním zařízením, televizorem a satelitem. Ve svém okolí je znám dobrou kuchyní se širokým sortimentem jídel, specialit, nápojů a zahradním grilem. K ubytování je možno objednat i garáž. Parkoviště hotelových hostů je přímo pod okny, osvětlené a oplocené. Restaurace mysliveckého prostředí nabízí 30 míst + 30 míst v prosklené letní zahradě. Svými kvalitními službami se zařadila mezi nejlepší svého druhu na Trutnovsku.

Zajišťujeme také hromadné stravování autobusových zájezdů, školení a jiných akcí.

V okolí jsou zdravé lesy, pěkná vyhlídka na údolí Labe, kopcovitý terén a známý kopec Zvičina. Zvičina shlíží do královédvorského údolí z výšky 671 m n.m., je nejvyšším kopcem 17 km dlouhého horského hřbetu. Působivější než výška absolutní je výška relativní. O 300 m převyšuje Dvůr Králové nad Labem a o 330 m Miletínskou kotlinu. Za dobré viditelnosti je z ní vidět bezmála 1/3 území České republiky. V zimě slouží jako lyžařské středisko, v létě turistická oblast.

V okolí Dvora Králové nad Labem i v jeho samém centru je mnoho kulturních a duchovních památek. Mezi nejznámější patří ZOO Safari, kostel Sv. Jana Křtitele, Šindelářská věž, muzeum, zámek Kuks, Braunův betlém a v nedaleké obci Vítězná - Kocléřov pak známý kostelíček s křížovou cestou, který je nejvíce navštěvován v letních měsících zahraničními návštěvníky.

Přímo v penzionu je možno si zajistit vyhlídkové lety nad překrásným okolím nebo nad nedaleké Krkonoše.

Mezi nejhezčí výlety patří Babiččino údolí v Ratibořicích, zámek Opočno, zámek Nové Město nad Metují, hrad Pecka, Josefovské pevnosti, muzeum Hostinné, muzeum v Nové Pace, pro milovníky koní největší jízdárna zvaná Nová Amerika, Adršpašsko - Teplické skály, Český Ráj a okolí nebo Krkonoše s nejvyšší horou České republiky Sněžkou.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)