Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Královéhradecký kraj » okres Trutnov » pension » Horský penzion Černava - Malá Úpa (penzion)

Horský penzion Černava - Malá Úpa (penzion) [30809]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)


Horský penzion Černava se nachází ve východní části Krkonoš, v malebné vesničce Malá Úpa. Černava je typická horská bouda uprostřed krásné louky plné květin od jara až do podzimu. Od roku 2007, po velké rekonstrukci, zde nachází mnoho hostů příjemné ubytování s chutnou kuchyní a také úžasné výhledy z každého okna. Zejména pokoje č. 7 a 9 s výhledem na Sněžku jsou velmi žádány. Celkem 9 pokojů včetně apartmánu/pokoj č. 3/ se sprchou, WC a TV se satelitním příjmem je k dispozici v celoročním provozu. Celková kapacita je 20 míst. Černava má také internetové připojení a vedle restaurace je nově zřízen internetový koutek.
Stejně jako celé území východních Krkonoš, patří také okolí Černavy ke klidovým zónám Krkonošského národního parku. Ve spojení s vysokým standardem veškerých služeb a možnostmi sportovního vyžití jsou vytvořeny předpoklady k celoročnímu prožití ideální dovolené nebo víkendovému pobytu.

Hostům nabízíme stravování formou polopenze a nebo jen se snídaní.

Snídaně jsou podávány formou bufetového stolu, kde si hosté sami vybírají z nabízeného sortimentu jídel a nápojů podle vlastní chuti v neomezeném množství, při respektování zásady, že konzumace jídel a nápolů probíhá výhradně v prostoru restaurace. Obsluhující personál plní pouze úlohu při doplňování sortimentu a úklidu použitého nádobí. Večeře v rámci polopenze zahrnují polévku, hlavní chod a moučník. Rovněž při večeři jsou některé chody servírovány formou bufetového stolu a hosté se obsluhují sami dle chuti. Jde zejména o moučníky, zeleninové saláty, čerstvé ovoce apod.
Celodenní stravování zajišťujeme jen ve vyjímečných případech/rodiny s malými dětmi/, neboť se předpokládá, že hosté po snídani tráví větší část dne mimo penzion při různých, zejména sportovních aktivitách.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)