Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Královéhradecký kraj » okres Trutnov » camp, rekreační areál, tábořiš » Autokemp Na koupališti - Dolní Kalná (kemp)

Autokemp Na koupališti - Dolní Kalná (kemp) [30723]




Obec Dolní Kalná nabízí výhodné ubytování v autokempu "Na koupališti" v Dolní Kalné. Autokemp se nachází v pěkném prostředí podkrkonošské krajiny, uprostřed lesů.

Ubytování je možné v chatkách nebo vlastních stanech a karavanech. V areálu je hřiště na volejbal a kopanou. Základní potraviny a občerstvení je možné zakoupit v kioscích. Koupaliště je v provozu dle počasí od 15. 6. do 15. 9.

V autokempu jsou chatičky 4 místné (s možností přistýlky) a 6-ti místné (oddělené místnosti po 3 lůžkách, každá místnost pod samostatným zámkem). Vybavení chatek: postele nebo rozkládací křesla, stoly, židle, skříně, lůžkoviny, chladnička, el. zásuvka.  

V autokempu je společná kuchyň s elektrickými sporáky, chladnička, teplá i studená voda, společenská místnost, kde je možné stolovat. K dispozici je také pračka (poplatek za zapůjčení 40,- Kč). NOVĚ je zrekonstruováno sociální zařízení pro muže a ženy (vybaveno umývárnami, sprchami s teplou vodou a WC). 

V obci vzdálené asi 1 km je prodejna potravin a smíšeného zboží, prodejna textilu a obuvi, prodejna drogerie, papíru a hraček, kadeřnictví, pošta, pohostinství a motorest s možností stravování, zdravotní středisko se všeobecným lékařem a zubní ambulancí (omezené ordinační hodiny), autoopravna, pneuservis.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)