Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Královéhradecký kraj » okres Trutnov » pension » Penzion Pavlíkovi - Mgr. Marcela Pavlíková - Černý Důl (penzion)

Penzion Pavlíkovi - Mgr. Marcela Pavlíková - Černý Důl (penzion) [30709]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

Najdete ho přímo pod Černou horou, ve výšce 760 m.n.m. v samém centru lyžařského střediska Černý Důl. Po celý rok nabízíme ubytování v příjemném rodinném prostředí. Pokud hledáte pěkné ubytování pro svoji dovolenou, určitě si penzion Pavlíkovi oblíbíte. Krkonoše nabízejí mnoho příležitostí k zábavě pro každého a po celý rok.

Náš penzion Vám nabízí k ubytování dva apartmány pro celkem 8 osob, parkování přímo u ubytování pro 4 auta za plotem a privátní bydlení s vlastním vchodem.

Chcete lyžovat? Skipark je přímo v Černém Dole, od našeho ubytování cca 400 m. Skipark Černého Dolu se řadí mezi nejlepší skiparky Krkonoš, ale s menšími frontami a nižší cenou.

Zajímá Vás příroda? Krkonošský národní park, cyklotrasy, turistické trasy i trasy pro běžky, lanovka na Černou horu a vůbec celé Krkonoše máte přímo na dosah ruky.

K ubytování máte k dispozici dva apartmány, jeden přízemní a druhý v patře. Ubytovací prostory mají vlastní vchod, můžete tedy odcházet a přicházet tak, jak chcete sami a máte dostatek soukromí. Oba apartmány mají společný jen vstup a předsíňku.

Apartmány jsou pochopitelně kompletně zařízené a celoročně obyvatelné. Každý má svoji běžně vybavenou koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. Vytápění je realizováno ústředním topením.

V obou apartmánech najdete také zařízené kuchyňské kouty, k dispozici je vařič, varná konvice, mikrovlnná trouba, lednička a nádobí.

Přízemní apartmán nabízí ubytování pro celkem pět osob, ve dvou pokojích po 2 a 2(3) lůžkách. Druhý apartmán má dva pokoje po 2 lůžkách a využité podkroví.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)