Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Královéhradecký kraj » okres Trutnov » pension » Dům Alois - Ing. arch. Karel Kafka - Černý Důl (penzion)

Dům Alois - Ing. arch. Karel Kafka - Černý Důl (penzion) [30708]



Rodinný penzionek Dům Alois leží v centru klidné vesničky Černý Důl v Krkonoších. Objekt po celkové rekostrukci v roce 2005 nabízí hostům svou polohou a  vybaveností ideální podmínky pro klidnou letní i zimní rodinnou dovolenou. Pokoje a studia mají vlastní kuchyňku, jídelní kout, soc. zařízení a TV/SAT. Společenská místnost a dětská herna zpříjemní chvíle strávené mimo zasněžené svahy nebo za nepříznivého počasí.

Pro rodiny s miminky a malými dětmi je k dispozici 7 dětských postýlek (s vybavením), 4 jídelní židličky, vanička s lehátkem a kyblík na koupání miminek TUMMY TUB, 2 lehátka a 1 sedačka do sprchových koutů pro miminka a batolata,  7 nočníků, noční světýlka do pokojů, sterilizovačka do MW, ohřívačka lahví... atd.

WiFi internet v penzionu ZDARMA.

V objektu je hostům k dispozici sušárna a lyžárna (kolárna v letním období). Parkoviště je přímo u objektu.

ZAHRADA: Pokud přijedete v létě,  čeká Vás na udržované zahradě  trampolína o průměru 430cm, bazének  (solární ohřev, písková filtrace), posezení u ohniště,  veliké pískoviště pod ořechem, prolézačky a hračky nejen od firmy Little Tikes. Nově pro vás připravujeme krytou venkovní herničku pro případ nepříznivého počasí a pergolu ke klidnému posezení.

Milé maminky, nemusíte Vašim ratolestem  balit oblečení na celý týden. Koupili jsme pro vás automatickou pračku. K dispozici jsou i prací prostředky a sušička.

Mamky a hlídací tatínkové, vemte si s sebou kávu. U nás si ji v klidu vypijete!!!


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)