Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Benešov » koupaliště, bazén, aquapark » Koupaliště - Benešov (krytý bazén, koupaliště)

Koupaliště - Benešov (krytý bazén, koupaliště) [30598]




Venkovní koupaliště:

20m bazén s upravovanou vodou a solárním ohřevem je nabízen především veřejnosti, která jej v hojné míře ráda navštěvuje.

Vstupné je hodinové a provozní doba je od května do září dle klimatických povětrnostních podmínek.

V areálu bazénu je stánek občerstvení s možností nákupu základních potravin a nápojů. V objektu jsou i rekonstruovaná sociální zařízení, upravované okolní travnaté plochy, které vytvářejí příjemné prostředí pro krátkodobou rekreaci a regeneraci sil a zábavu pro návštěvníky.

Krytý bazén:

Zařízení je provozováno téměř celoročně, kromě hygienicko - technologických odstávek a to v běžném provozním režimu od 9. měsíce do 5. měsíce a pak v letním provozu, kdy je otevřena sluneční louka s venkovními bazénky, lehátky či slunečníky.

Na přelomu let 2009/2010 prošel komplex krytého bazénu celkovou rekonstrukcí. Nyní je zařízení vybaveno velkým 25m bazénem rozděleným do dvou částí. V jedné třetině je relaxační část s lehátky a tryskami na stříkání vody. Ve vetší části (ve 2/3 velkého bazénu) jsou umístěny plavecké dráhy se skokanskými můstky.

V samostatné místnosti je malý bazén pro koupání malých dětí a kojenců.


Oba bazény jsou nově v moderním nerezovém provední. Další možností jsou zbrusu nová parní komora a odpočinkový vířivý kruhový bazének.

V objektu je také provozováno velmi dobré vybavení fitness, které v součastnosti po rekonstrukci není v provozu a prochází dalšími úpravami.


Zařízení je využíváno jak pro školní výuku plavání žáků základních škol, tak především pro plavání veřejnosti. V přesně vymezených hodinách probíhá specializované plavaní kojenců, plavání rodičů s dětmi, potápěčů nebo dalších skupin, či jiných sportovních oddílů využívajících bazén pro doplňkové nebo rehabilitační sportovní vyžití.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)