Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Blansko » restaurace, hostinec » Hostinec Panský dům - Kunštát (hostinec)

Hostinec Panský dům - Kunštát (hostinec) [30289]



Hostinec nabízející tradiční české speciality a točené pivo. Příjemné prostředí, za pěkného počasí možnost posezení ve venkovních vkusně upravených prostorách.

Panský dům má mezi pohostinskými zařízeními v Kunštátě nejdelší tradici – říká se o něm, že vedle zámku a kostela tvoří třetí dominantu města. Ve 20. století ho nejvíc proslavily návštěvy umělců, kteří do městečka přijížděli za básníkem Františkem Halasem.

Hostinec Panský dům si zakládá na jednoduché, ale poctivé domácí kuchyni české a moravské provenience a dobře ošetřeném pivě na čepu. Hostinec Panský dům vaří denně čerstvé menu a k tomu nabízí výběr z několika polévek, klasických hotovek, ale i minutkových jídel z hovězího, vepřového a kuřecího masa. svickova

Hostinec Panský dům Vás přivítá v restauraci s kapacitou pětapadesát míst, nekuřáckém salonku s kapacitou čtyřicet míst a přes léto také na zahrádce s kapacitou třicet míst. Vedle běžného provozu je vyhledáván k pořádání rodinných oslav, společenských rautů, setkání spolužáků či smutečních hostin.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)