Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Plzeňský kraj » okres Klatovy » restaurace, hostinec » Hospůdka u Štěpána - Vojetice (restaurace)

Hospůdka u Štěpána - Vojetice (restaurace) [30220]



V naší stylové hospůdce je k dispozici 58 míst k sezení. Pro menší společnost do 16 osob lze využít odděleného salónku. Rádi Vám u nás uspořádáme svatební hostinu, společenskou oslavu, školní sraz či oslavu s grilováním. Za pěkného počasí můžete posedět na terase před hospodou z výhledem do krajiny. Naše hospůdka je nekuřácká. Do celé hospůdky je bezbariérový přístup.

Specializací naší kuchyně jsou STEAKY z hovězího masa plemene Charolais, které pochází z našeho vlastního ekologického chovu.

Na jídelníčku nechybí, ale ani několik pokrmů z kuřecího a vepřového masa. Velice oblíbeným jídlem a dá se říci i další specialitou naší kuchyně jsou vykoštěná filátka z čerstvého pstruha na bylinkách, který pochází z ANNÍNSKÝCH sádek cca 10 km od nás a také jehněčí kýta. Můžeme nabídnout i oblíbené burgry, tentokráte však domácí a pěkně šťavnaté. Velkou oblibu mezi hosty si získal i tatarský biftek rovněž z našeho hovězího masa.

Točíme pro Vás pivo Svijany.

Pokud se nás rozhodnete navštívit, doufáme, že Vaše návštěva se pro Vás stane příjemným zážitkem a třeba se k nám rádi budete vracet. Aby jste k nám však cestu nevážili zbytečně je nutné si stoleček alespoň týden, ale na víkend i 14 dní až 3 týdny zarezervovat na tel. č. 376588196. Rezervace přijímáme každý den, kromě pondělí a o dovolené od 10 - 16 hodin. Děkujeme za pochopení V hospůdce není možné platit platebními kartami.

Na Vaši návštěvu se bude těšit celý kolektiv hospůdky U Štěpána.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)