Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Plzeňský kraj » okres Plzeň-jih » camp, rekreační areál, tábořiš » letní dětský tábor - Lišice (tábor)

letní dětský tábor - Lišice (tábor) [29953]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)


I v roce 2010 pořádá naše organizace letní dětský tábor v Lišicích, v okrese Plzeň Jih. Tradice 17 let, strava 5x denně. ubytování v chatkách, různé délky pobytu, tábor je již pro děti od 4 let, bazén, 4x hřiště, zděná budova. Pestrý program: soutěže, hry, výlety, diskotéky, letní kino, legrace atd...Více informací a přihlášky na webu nebo telefonu: 777 135 110

Tábor je určen dětem od 6 do 16 let. ( Baby tábor od 4 let.)

Koná se v rekreačním objektu Lišice, okr. Plzeň jih.

Kapacita jednoho turnusu je asi 120 dětí, rozdělených do cca 12 oddílů

pod vedením zkušených pracovníků jak v pedagogické činnosti, tak i s bohatými zkušenostmi z předešlých táborů. Po celý běh tábora jsou přítomni

2 kvalifikovaní zdravotníci s vybavenou lékárnou. Podstatná část personálu tábora je našimi stálými spolupracovníky.

Pro děti je připraven bohatý program: celotáborová hra na dané téma, soutěže, výlety, výuka tábornických a zálesáckých dovedností, bojové hry, sportovní turnaje, stolní tenis, baseball,  míčové hry, olympiáda,  DJ school,  rekreační koupání v nově vybudovaném venkovním kruhovém bazénu o průměru  přibližně 7 m  a další akce, vč. večerního programu, jako je táborák, diskotéky, promítání filmů v táborovém letním kině apod.

Objekt se nachází v příjemném prostředí, obklopen lesem. Děti jsou ubytovány  ve čtyřlůžkových chatičkách a čtyřech šestilůžkových srubech. Areál je dále vybaven jídelnou, společenskou místností, kuchyní, kterou obsluhuje kvalifikovaný kuchařský personál, hřištěm na fotbal, tenis, přehazovanou, košíkovou a  „pinkponkárnou“, dále pak venkovním bazénem  s brouzdalištěm, toaletami s přítokem teplé vody a WC. K dispozici je široká nabídka sportovního materiálu. Celý objekt je vyhrazen pouze pro naší akci.

Akce probíhá dle vyhlášky MZ 106/2001 a je pod kontrolou příslušné hygienické stanice. Stravování se řídí platnými předpisy pro provozovatele jídelen dětí a mládeže.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)