Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Zlínský kraj » okres Vsetín » ubytovna » Ubytovna U Mlékárny - Valašské Meziříčí (Ubytovna)

Ubytovna U Mlékárny - Valašské Meziříčí (Ubytovna) [29867]



Poloha a dosažitelnost

Objekt Ubytovny U MLÉKÁRNY je situován v odpočinkové zóně u zámeckého parku jako součást podniku Mlékárna Valašské Meziříčí, spol. s r.o. na ulici Zámecká, 10 min chůze od centra města. Orientačním bodem je nadjezd nad železnicí po silnici č.35. Z nadjezdu je vidět v západním směru celý areál mlékárenského podniku. Vybavení a služby V Ubytovně U MLÉKÁRNY je společná kuchyňka vybavena pro vaření a servírování jídel. Moderní sociální zařízení v dostatečném množství uspokojí požadavky hostů na spokojený pobyt. Potřeba praní je vyřešena automatickou pračkou.

Předností Ubytovny U MLÉKÁRNY je příjemné prostředí s orientací na čistotu a pořádek. Objekt ubytovny je vybaven samostatným vchodem, od něhož mají ubytovaní hosté klíče. Bezpečnost hostů a objektu je zajištěna kamerovým systémem a pracovníky bezpečnostní agentury v areálu podniku Mlékárna. Prostorné pokoje jsou vybaveny novým světlým nábytkem, kulatými stoly se židlemi, umyvadly, lednicemi a TV LCD. Příjemné prostředí dokreslují půlkulatá okna. Ubytovaným hostům jsou v ceně ubytování podávány smetanové jogurty z výrobní produkce Mlékárna Valašské Meziříčí, spol. s r.o.

Rekreace a služby v okolí

Město Valašské Meziříčí s 27 tis. obyvatel je velmi slušně vybaveno sportovními i kulturními podniky a zařízeními. Rozsáhlé tenisové kurty, krytý bazén i přírodní modernizované venkovní koupaliště se skluzavkou s možnostmi sportovního vyžití.

Sportovní centrum Kasárna Valašské Meziříčí, Žerotínova 1370, tel. 571 620 844 nabízí squash, bowling, badminton, minigolf (vnitřní), spinning, aerobic, solárium, ping pong, kulečník a fotbálek. Zimní stadion poskytuje pro veřejnost bruslení (www.mestovalmez.cz). Ve městě a v okolí je možno provozovat cyklistiku z Valašského Meziříčí až po Velké Karlovice. Cyklostezkou jsou propojena města Valašské Meziříčí, Vsetín, Karolinka a obce Bystřička, Nový Hrozenkov, Halenkov, Huslenky, Zděchov, Hovězí, Janová, Ústí u Vsetína atd.

 


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)