Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Šilheřovice (zámek) [29799]




Historie zámku se datuje od konce 18. století, kdy rod Eichendorffů nechal na místě dřívější renesanční tvrze postavit Zámek Šilheřovice. Původně se jednalo o klasicistní zámek, který byl později pseudobarokně přestavěn. Od roku 1844 do roku 1945 bylo panství v majetku rodiny Rotschildů. Zámek obklopuje rozsáhlý anglický park se vzácnými dřevinami z celého světa a jedno z nejrozsáhlejších 18-ti jamkových golfových hřišť v ČR. V zámeckém parku se nachází také Lovecký zámeček, který slouží veřejnosti jako restaurace. 

Prostory zámku a jeho okolí jsou ideálním místem pro Vaši svatbu. Díky zkušenostem s celou řadou úspěšně zrealizovaných svateb jsme schopni pro Vás připravit romantickou svatbu včetně svatebního obřadu a svatební hostiny. Snažíme se pozorně naslouchat Vašim přáním a představám a následně Vaše požadavky stoprocentně splnit. Pokud hledáte ideální místo pro romantickou svatbu, svatební obřad nebo svatební hostinu, zámek je pro Vás ideálním místem. Naší prioritou je, abyste prožili ten nejkrásnější a nejromantičtější den v životě.

Prostory zámku je možné využít jako konferenční prostory. K dispozici jsou 4 vzájemně propojené sály (taneční sál s barem, hlavní sál, boční sál a menší salonek s krbem), které jsou vhodné pro pořádání firemních školení, výukových seminářů či nejrůznějších kurzů. Stejně tak, jsou tyto reprezentativní prostory vhodné pro pořádání obchodních prezentací nebo tiskových konferencí, ale i pro méně formální příležitosti, jakými jsou firemní večírky, firemní večeře, rauty, bankety. Zámek je rovněž ideálním místem pro konání společenských akcí, jakými jsou rauty, bankety, galavečeře, zahradní párty, oslavy narozenin, vánoční párty apod..

Využít můžete také ubytování v nedalekém hotelu GOLF Šilheřovice, který nabízí ubytování ve 20 pokojích a jednom apartmánu. Všechny pokoje jsou dvoulůžkové, některé s možností přistýlky nebo dětské postýlky. Apartmán má dvě místnosti. Celková kapacita hotelu je 42 osob. Všechny pokoje i apartmán jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (WC a sprchový kout), televizí se satelitním příjmem a videem. V celém hotelu je bezdrátové připojení na internet, které je zahrnuto v ceně ubytování. U hotelu je k dispozici parkoviště.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)