Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Vysočina » okres Žďár nad Sázavou » chata, chalupa » Chata Lodinka - Svratka (chalupa)

Chata Lodinka - Svratka (chalupa) [29785]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

V tomto krásném koutu Českomoravské vrchoviny příroda vykouzlila množství nádherných scenérií počínaje hlubokými lesy úrodnými na houby i lesní plody, čistými rybníky, množstvím silniček a cest pro procházky či cykloturistiku, to vše orámováno skalními útvary, vysokými kopci a pastvinami.

My Vám k tomu přidáme udržovanou, dříve obývanou rodinnou chalupu kousek od lesa, kde lišky opravdu dávají dobrou noc a věřte, že na dovolenou strávenou u nás budete ještě dlouho vzpomínat.


Chalupa je vhodná pro pobyt ve dvou nebo pro rodinnou dovolenou i se psem. Děti si jistě najdou zábavu buď na lukách kolem chalupy či na hřišti s pískovištěm, houpačkou a ping-pongem, zájemci o aktivní odpočinek dostatek možností k načerpání nových sil a večerní posezení u otevřeného ohně či roztopeného krbu jistě nadchne všechny.

 
Vlídné slovo majitelky a příznivé ceny kalkulovány s ohledem na Vaše maximální pohodlí jsou samozřejmostí.

Chalupa nabízí obývací pokoj s krbem a sedací soupravou k posezení, ale i ke spaní pro tři osoby, jídelnu s posezením, kachlovými kamny a barevnou televizí (kuchyně je vybavena plynovým dvouvařičem, chladničkou, mrazničkou, rychlovarnou konvicí, nádobím aj.), dvě dvoulůžkové ložnice, koupelnu s vanou a vířivou pračkou, WC. Vytápění je elekrické i na tuhá paliva, voda je ohřívána boilerem.

Chalupa je postavena jako bezbariérový přístup, zahrada je oplocena. Na zahradě je k dispozici dřevěná chatka, pingpongový stůl, gril, ohniště, pískoviště a houpačka.

Kapacita: 5 lůžek + 3 postýlky


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)